Sunt vaduv de 4 ani , detin apartament , am doi copii asezati fiecare la casa lui , dar care au uitat ca au un tata . Vreau sa merg la azil , am pensie buna , si vreau sa cedez apartamentul in schimbul unui loc la azil . Nu stiu daca pot si unde sa ma adresez . Nu am facut succesiunea dupa moartea sotiei ....
Bunica vrea sa vinda terenul de 5 ha,a primit certificat de proprietate doar pe 5 ha dupa decesul bunicului,in timpul vietii bunicului avind mult mai mult teren.Poate acum sa vinda terenul fara sa aiba nevoie de semnatura copiilor? pe certificat scrie doar numele ei,deci certificatul de proprietate este obtinut la multi ani dupa decesul bunicului.
VA MULTUMESC
bunica mea,mai are 4 copii in viata
are certificat de proprietate pe 5,4 ha pamint pe numele ei
poate sa vinda pamintul fara semnatura copiilor?
ea traieste de 35 de ani linga un singur copil
acum cind vrea sa vinda pamintul, 3 din copii se impotrivesc si nu vor sa vinda pamintul
poate bunica mea sa vinda pamintul fara acordul lor?
daca da,la impartirea banilor fac parte sotii celor 2 frati decedati?
criza ca me multi altii ne-a atins si pe noi.am luat casa in rate ,in franci elvetieni,am platit 3 ani si acum vreau sa divortez..eu vreau sa pastrez casa,citi bani trebuie sa dau sotiei?jumate din ce am platit 3 ani la banca,sau jumate din cit s-a achitat din casa?va multumesc pentru timpul acordat.