avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bunica poate sa vinda pamintul fara acordul copiilor?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bunica poate sa vinda pamintul fara acordul copiilor?

Bunica vrea sa vinda terenul de 5 ha,a primit certificat de proprietate doar pe 5 ha dupa decesul bunicului,in timpul vietii bunicului avind mult mai mult teren.Poate acum sa vinda terenul fara sa aiba nevoie de semnatura copiilor? pe certificat scrie doar numele ei,deci certificatul de proprietate este obtinut la multi ani dupa decesul bunicului.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 22:42, 24 Noiembrie 2011
da. este singura proprietara
Foamea ??? este bunul ei face ce vrea cu el sau nu stim ce inseamna drepturi ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica vrea sa vinda pamintul,trebuie semnatura copiilor? fitzoasa fitzoasa bunica mea,mai are 4 copii in viata are certificat de proprietate pe 5,4 ha pamint pe numele ei poate sa vinda pamintul fara semnatura copiilor? ea traieste ... (vezi toată discuția)
Impartirea pamantului michelav michelav buna seara, am de adresat o intrebare cu rugamintea de a ma sfatui ce trebuie sa fac in aceasta problema: tatal meu a decedat ,el mai are inca 3 frati in ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat mostenitor MARIA DA MARIA DA problema mea este urmatoare:in 2005 am facut succesiunea dupa tatal meu pe un titlu de proprietate in care era inscris un pamint intravilan de 1000 m pe care ... (vezi toată discuția)