avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate catalin201

Activitate catalin201

Poate nu m-am facut eu bine inteles,insa sentinta a fost data in luna septembrie 2010 si s a judecat si la curtea de apel unde a ramas aceeasi sentinta.
Eu acum sunt in Romania si m am prezentat la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucuresti deoarece sunt sub supraveghere simestriala.

Ceea ce vreau eu sa obtin este amanarea acestei supraghereri simetriale daca se poate din 6 in 6 luni. Nu mai exista nici un proces,sentinta este definitiva inca din sept 2010.
Buna dimineata!
Scriu in acest forum cu speranta de a gasi o solutie in aceasta problema dupa cum urmeaza.
Anul trecut (2011) in septembrie am primit o pedeapsa (10 luni cu suspendare si 2 ani de supraveghere...odata la 3 luni ,pentru trafic de droguri de risc.).Inainte de a se pronunta pedeapsa am avut o oportunitate de a pleca la munca in noua zeelanda pe care nu am refuzat-o,nestiind ca o sa urmeze o perioada de supraveghere.Tin sa precisez ca am fost prezent la celelate infatisari.
In luna ianuarie anul acesta tatal meu a primit o citatie pentru a ma prezenta.Odata prezentat tatal meu,i s-a spus ca sunt obligat sa ma intorc in tara in maxim o luna altfel se transforma pedeapsa in executare.
Bineinteles ca asa am si facut,deoarece nu ma sustrag si nu vreau sa am nici o problema cu legea.Am fost la doamna respectiva cu intentia de a mari termenul acela de 3 luni deoarece imi este imposibil atat din punct de vedere material cat si dpdv al locului de munca sa vin din 3 in 3 luni,precizandu-i ca noua zeelanda este la 17 000km fata de romania.Bineinteles,nu a interesat-o,iar noul termen de infatisare este in luna mai.

As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate prin care as putea mari acest termen din 3 in 3 luni,am inteles ca exista o posibilitate sa fie din 6 in 6 luni.Luni am biletul de avion catre noua zeelanda si nu stiu unde sa ma duc sa depun aceea cerere,sau ce altceva as putea face.

Va multumesc mult pt timpul acordat !
Am inteles,o sa iau legatura cu un avocat sa vedem ce e de facut..ca sa inteleg acum la sfarsit ,este vorba despre un proces deschis ? (adica se va da o sentinta) sau este doar o chemare pentru cercetare ?
Asta stiu si eu..nici nu iau in calcul sa nu ma prezint..Insa daca eu sunt chemat in istanta in acest proces , nu este normal ca si el sa fie chemat ? avand in vedere "probabil" ca amandoi aparem pe camera..In plus de asta..eu decat am adus si i le-am dat prietenului meu,nu cumparatorului,acest fiind un factor important din punctul meu de vedere..iar in situatia asta devin complice ?

Iar daca el nu este chemat ? Este ceva in neregula
Nu ma pricep aproape deloc in astfel de probleme..Astfel,citatia care am primit-o avea stampila DIICOT insa eu nu inteleg o chestie.De ce nu m au luat atunci pe loc,avand in vedere ca din acel moment am intrerupt orice legatura cu "viata de cartier"..adica nu am mai facut nimic care sa ma puna intr o lumina proasta.De ce dupa un an ma cheama in instanta ?

O alta problema..baiatul cu care am fost "prietenul" meu a mai avut un proces de care a scapat .. CUM ? nu stiu..oare sa fie el cel care sa fi impins acest lucru . In plus de asta nu stiu daca a primit si el citatie in proces, insa in urma cu 2-3 sapt m a avertizat ca e posibil sa imi vina citatie acasa si ca ar trebui sa o ignor.
La data comiterii acestei fapte tin sa precizez ca aveam 17 ani..are vreo legatura , imi este de ajutor acest lucru ?
Daca ar avea vreo importanta la data comiterii faptei aveam 17 ani..
Am sa incep prin a va multumi anticipat pentru "sfaturile" pe care sincer imi doresc se le obtin de la dvs.
Anul trecut (2009) in luna iulie a avut loc o tranzactie la care eu am participat ( dar nu ca vanzator direct).Ca sa detaliez..un prieten de al meu m a rugat sa il ajut sa merg cu el si sa ii aduc "materialul" pe care il ascunsesm la un etaj superior , el asteptand cu individul la parter.Le am adus i le am dat prietenului , deci nu cumparatorul,iar banii i a primit tot el,asta fiind relatarea pe scurt.Acum o sapt adica dupa un an imi vine acasa o citatie pentru prezentare la tribul ca INVINUIT in dosar penal,trafic de droguri de risc.Am inteles de la acel prieten al meu ca respectivul de atunci a avut o camera de filmat.Tin sa precizez ca nu era vorba despre o cantitate mare (aprx 10-15 grame hasis) iar eu nici nu le am dat nici nu am primit bani.Ce e de facut ? (avand in vedere ca procesul este in 2 zile ,sau ce o fi) Sau ce santiuni pot sa primesc ? #-o
Multumiri anticipate !
Am sa incep prin a va multumi anticipat pentru "sfaturile" pe care sincer imi doresc se le obtin de la dvs.
Anul trecut (2009) in luna iulie a ajut loc o tranzactie la care eu am participat ( dar nu ca vanzator direct).Ca sa detaliez..un prieten de al meu m a rugat sa il ajut sa merg cu el si sa ii aduc "materialul" pe care il ascunsesm la un etaj superior , el asteptand cu individul la parter.Le am adus i le am dat prietenului , deci nu cumparatorul,iar banii i a primit tot el,asta fiind relatarea pe scurt.Acum o sapt adica dupa un an imi vine acasa o citatie pentru prezentare la tribul ca INVINUIT in dosar penal,trafic de droguri de risc.Am inteles de la acel prieten al meu ca respectivul de atunci a avut o camera de filmat.Tin sa precizez ca nu era vorba despre o cantitate mare (aprx 10-15 grame hasis) iar eu nici nu le am dat nici nu am primit bani.Ce e de facut ? (avand in vedere ca procesul este in 2 zile ,sau ce o fi) Sau ce santiuni pot sa primesc #-o ?
Multumiri anticipate !