avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal,trafic de droguri de risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal,trafic de droguri de risc

Am sa incep prin a va multumi anticipat pentru "sfaturile" pe care sincer imi doresc se le obtin de la dvs.
Anul trecut (2009) in luna iulie a ajut loc o tranzactie la care eu am participat ( dar nu ca vanzator direct).Ca sa detaliez..un prieten de al meu m a rugat sa il ajut sa merg cu el si sa ii aduc "materialul" pe care il ascunsesm la un etaj superior , el asteptand cu individul la parter.Le am adus i le am dat prietenului , deci nu cumparatorul,iar banii i a primit tot el,asta fiind relatarea pe scurt.Acum o sapt adica dupa un an imi vine acasa o citatie pentru prezentare la tribul ca INVINUIT in dosar penal,trafic de droguri de risc.Am inteles de la acel prieten al meu ca respectivul de atunci a avut o camera de filmat.Tin sa precizez ca nu era vorba despre o cantitate mare (aprx 10-15 grame hasis) iar eu nici nu le am dat nici nu am primit bani.Ce e de facut ? (avand in vedere ca procesul este in 2 zile ,sau ce o fi) Sau ce santiuni pot sa primesc #-o ?
Multumiri anticipate !
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 11:06, 9 Iunie 2010
primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va angajati un avocat, spuneti-i adevarul si tineti cont de sfaturile lui. fapta comisa, chiar si in conditiile aratate de dv., nu este floare la ureche si se lasa cu... executare.
Daca ar avea vreo importanta la data comiterii faptei aveam 17 ani..
in conditiile actualului cod penal si de procedura penala, da, dar depinde de conduita avuta in timpul urmaririi penale, a cercetarii judecatoresti... angajati, totusi, un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal,trafic de droguri de risc catalin201 catalin201 Am sa incep prin a va multumi anticipat pentru \"sfaturile\" pe care sincer imi doresc se le obtin de la dvs. Anul trecut (2009) in luna iulie a avut loc o ... (vezi toată discuția)
Introducerea de droguri de risc in tara sorina dobrican sorina dobrican daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)
Posesie canabis. cristi-ibrahim cristi-ibrahim Un individ a fost prins cu o cantitate de 0.3 grame de canabis asupra sa(cantiate mentionata si in declaratie).A fost dus la sectie impreuna cu prietenul X cu ... (vezi toată discuția)