avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate legionaru1987

Activitate legionaru1987

Incerc sa explic situatia pe scurt si succint:
Eu detin din casa parinteasca cota de 5/8 si fratele meu cota de3/8. Fratele meu a decedat in feb2012 iar in urma lui au ramas doi copii si sotia. Acestia si.au dezbatut proprietatile lor si cota de 3/8 nu!
Intrebari:
1. Prin lege, acestia nu sunt obligati de notar sa dezbata succesiunea cotei de 3/8, tinand cont ca restul bunurilor au fost dezbatute ?
2. Cat timp au la dispozitie ca sa dezbata succesiunea?
3. Daca ei refuza sa dezbata succesiunea cotei de 3/8 in timpul stabilit de lege ,noi putem merge in instanta pt dezbatere?
4. Ce costuri implica actionarea in instanta si cat timp apreciati ca dureaza?

Va multumim pentru amabilitate.
Incerc sa explic situatia pe scurt si succint:
Eu detin din casa parinteasca cota de 5/8 si fratele meu cota de3/8. Fratele meu a decedat in feb2012 iar in urma lui au ramas doi copii si sotia. Acestia si.au dezbatut proprietatile lor si cota de 3/8 nu!
Intrebari:
1. Prin lege, acestia nu sunt obligati de notar sa dezbata succesiunea cotei de 3/8, tinand cont ca restul bunurilor au fost dezbatute ?
2. Cat timp au la dispozitie ca sa dezbata succesiunea?
3. Daca ei refuza sa dezbata succesiunea cotei de 3/8 in timpul stabilit de lege ,noi putem merge in instanta pt dezbatere?
4. Ce costuri implica actionarea in instanta si cat timp apreciati ca dureaza?

Va multumim pentru amabilitate.
Foarte buna intrebarea ! Si eu sunt in aceeasi situatie...
Răspuns la discuția Recuperare onorariu avocat
Va multumesc pt informatii. iar referitor la chitanta nici nu m.am mai gandit atunci ca o sa am nevoie de ea. Eram foarte incatat ca o sa evit taxa de poluare in valoare de 6500 ron. Multumesc inca odata.
Buna ziua . Anul acesta am apelat la serviciile unui avocat pentru a inmatricula un autoturism fara plata taxei de poluare. Onorariul platit a fost de 1000 ron la prima intalnire cu acesta fara a primi si chitanta. Procesul a fost pierdut si la recurs. Se poate contesta incompetenta avocatului si faptul ca nu am primit chitanta in momentul platii onorariului? sau am dreptul sa cer restituirea banilor de la avocat? Multumesc.
Răspuns la discuția taxa auto
Buna seara. In principiu ar trebui sa fie valabil ce s.a platit atunci asta daca aveti si chitanta de la finante, doar sa nu se razgandeasca Tarcileanu sau Poc intre timp si sa mai introduca o ordonanta de urgenta,prin care sa va oblige la replata. Orice este posibil. Succes.