avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am o masina la care sa platit taxa auto in 2008. si vreau sa o inscriu anul asta. trebuie sa platesc iar taxa auto sau ramane valabila cea din 2008? Va multumesc!
Buna seara. In principiu ar trebui sa fie valabil ce s.a platit atunci asta daca aveti si chitanta de la finante, doar sa nu se razgandeasca Tarcileanu sau Poc intre timp si sa mai introduca o ordonanta de urgenta,prin care sa va oblige la replata. Orice este posibil. Succes.
Nu inteleg!
La prima inmatriculare in Rom se plateste taxa apoi NU!
Cand ati platit taxa in 2008 sa va spun daca v-o recuperati in instanta!Dati data chitantei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 141/05.07.2011 pentru aprobarea oug 218/2008 privind modificarea oug 50/2008 pentru instituirea taxei de poluare pentru autovehicule  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [i][b]In Monitorul Oficial nr.481/07.07.2011 a fost publicata Legea 141/05.07.2011 pentru aprobarea OUG 218/2008 privind modificarea OUG 50/2008 pentru ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Myhai007 Myhai007 Buna ziua, as dori sa-mi cumpar un logan mcv din 2008 aceasta masina am gasit-o la o firma de leasing inmatriculata deja. Daca as cumpara-o cat mar costa taxa ... (vezi toată discuția)