Doresc sa cumpar un teren intravilan, aflat intr-o zona din muntii Gurghiu, dar care nu este intabulata. Proprietarul actual a semnat un contract de vanzare - cumparare (cu martori). Dar fostul proprietar nu are titlu de proprietate, el l-a mostenit de la bunici, de la stramosi. Si tot asa nici succesiunea nu este facuta. Terenul este intregistrat in registrul agricol pe numele proprietarului actual pe baza contractului semnat, si platesc impozit pe teren.
Ce posibilitati sunt pentru a-l putea in cele din urma intabula?
Sunt o microintreprindere, neplatitoare de TVA, care nu are angajati la momentul actual, numai administratorul se ocupa de activitatea societatii.
Am doua activitati principale:
1. organizare de excursii
2. inchiriere masina (8+1) cu sofer.
La ambele activitati folosesc masina societatii.
In cazul de fata cand activitatiile generatoare de profit, depind de folosirea masinii, ca si administrator pot sa decontez 100% bonul de combustibil ?
Imi spuneti va rog in ce categorie/categorii de cod caen s-ar incadra cel mai bine o firma organizatoare de ture de aventura, coborare pe ape repezi cu barci, catatare in munti, speologie, etc.
Doresc sa infiintez o asociatie si am auzit ca aceasta dupa infiintare, poate cere dezproprietarirea unui site de internet (cumparat de cineva, dar nu se foloseste), daca aceasta are aceeasi nume, sau domeniul de activitate. Am vorbit cu proprietarul, dar cere un pret exorbitant. Exista asa ceva?