avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate isza

Activitate isza

Avem un contract de inchiriere pt un spatiu incheiat cu o persoana fizica. Cand am semnat contractul i-am platit chiria pt luna septembrie.Ne-am inteles cu proprietarul ca pe 25sept. sa ii platim chiria pt luna ocombrie plus o luna depozit. Intrebarea mea este ce chitanta/ contract trebuie sa fac cu proprietarul pentru a dovedi ca am platit chiria in fiecare luna plus o luna garantie ? (in contractul de inchiriere nu scrie nimic de garantie)
Răspuns la discuția dovada sediului pentru SRL?
dl alberto nu am postat pe acest forum ca sa fiu malitioasa cu cineva am vrut doar sfatul unor oameni pregatiti. primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg la un avocat sa se ocupe de toate cele bineteles contra cost dar dansul mi-a zis ca nu imi ia bani degeaba sa merg la registrul comertului si la ad financiara si ei imi vor zice tot ce trebuie sa fac. eu va multumesc oricum pt timplu acordad.
Răspuns la discuția dovada sediului pentru SRL?
dl alberto la cat esti de arogant si la cum vb de fosti clienti nu stiu cine itzi mai trece pragul..e treaba mea daca fac frizerie covrigarie sau altceva....la noi in provincie colegii dumitale ne trimit la Registrul Comertului sau la Administratia Fiscala pt rezolvarea acestor treburi. nu e vina mea ca ei nu vor un ban in plus. nu mai luati lumea la misto ca nu cred "ca va prinde" daca vretzi sa dati un sfat bine daca nu sanatate.multumesc
Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, maine trebuie sa merg sa inchiriez un spatiu.
Mi-am facut rezervarea de nume a firmei DAR pe ce nume se va face contractul de inchiriere daca firma nu este inca infiintata?
Nu cred ca pot incheia contractul cu numele firmei chiar daca este inregistrat din moment ce firma nu exista inca.
Am gasit pe forum ca ar trebui sa trec pe contract "societate comerciala in curs de constituire" dar am fost la toate xerox-urile si mi-au zis ca nu au asa ceva si ca contractul este tip..dar in contract eu am vazut ca as putea trece "societate comerciala in curs de constituire dar acolo trebuie sa completez si sediu ce sediu? ala nou care nu e inca al meu? nu inteleg..am mai auzit o varianta ca pot incheia contractul pe pers fizica si apoi sa merg la proprietar si el sa anuleze contractul facut de mine ca pers fizica si sa imi faca altul pe numele firmei cand iese actul constitutiv..va rog HELP
Am nevoie de ajutorul dv. Vecinul mamei vrea sa ne vanda 100mp din curte. El este unicul mostenitor al parintilor sai morti de peste 6 ani , nu are copii , nu are sotie dar nici nu are succesiune cadastru intabulare nu are nimic..noi nu ne pricem la astfel de tranzactii si am dori sa stim cum sa cumparam fara sa avem surprize mai tarziu. Omul are 52 de ani si este somer daca ar fi sa plateasca succesiunea si tot ce trebuie ar ramane fara nici un ban din cat i-am da noi pe cei 100mp, el a zis ca sa facem o chitanta de mana cu 2 martori dar noi nu suntem de acord ca nu se stie niciodata ce se poate intampla. Intrebarea mea este daca omul ne poate vinde cei 100 mp fara succesiune, cu vrun alt act dar care sa fie legal sau sa ne cedeze acea bucata de pamant? sau daca omul fiind intr-o situatie delicata respeciv somer la 52 de ani este scutit de ceva taxe pt succesiune? Multumesc si astept sfaturile dv.