avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate chalex

Activitate chalex

multumesc de raspuns!
voiam sa stiu cum trebuie sa procedez....trebuie sa fac o cerere pe care sa o anexez la dosar inainte de 09.09 sau imi exprim aceasta dorinta de a fi ascultat copilul in sedinta din 09.09. ( as dori sa aflu lucrul acesta deoarece banuiesc ca urmatorul termen va fi undeva dupa 3 saptamani....cand deja scoala incepe)
pentru mine este foarte important ca copilul sa fie ascultat din mai multe motive: tatal are un ''comportament ''verbal extrem de violent si vulgar.....si sub pretextul de a vizita copila ii face placere sa se manifeste ca atare
anul trecut am fost nevoita sa cer suspendarea divortului...pentru ca nu aveam martori cu care sa sustin comportamentul sotului....ulterior s-a intamplat sa ma loveasca in strada....si am obtinut un certificat medico legal......plangerile nenumarate la politie
copila refuza sa il intalneasca...pentru ca stie ceea ce face el....
am mers cu copila la psiholog
multumesc de raspuns!
Buna ziua,
am termen in cadrul procesului de divort pe 09.09.2010, iar fiica mea care doresc sa fie audiata implineste 10 ani pe data de 10.09.2010. Poate fi ea audiata de judecator atunci? cum trebuie sa procedez eu? cand trebuie sa formulez aceasta cerere? eu intentionez sa depuna atunci marturie ( din cate am citit nu va depune juramant...si va fi in camera consiliului) pe 09.09.2010 nu as vrea sa o deranjez de la scoala. in speranta ca voi primi un raspuns, va multumesc!
Discuție prima casa
buna ziua,
va prezint urmatoarea situatie: eu si sotul meu suntem in proces de divort de anul trecut si in aceasta perioada el a achizitionat un imobil. Eu nu am semnat niciun contract de vanzare cumparare si am dat si o declaratie notariala din care rezulta ca nu am nicio pretentie asupra respectivului imobil. Extrasul de carte funciara modificat dupa aceasta declaratie, il indica pe sotul meu singurul proprietar .
Intrabarea mea este urmatoarea: am sanse sa ma incadrez la prima casa?
si daca da cu ce documente trebuie sa argumentez?