avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... prima casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

prima casa

buna ziua,
va prezint urmatoarea situatie: eu si sotul meu suntem in proces de divort de anul trecut si in aceasta perioada el a achizitionat un imobil. Eu nu am semnat niciun contract de vanzare cumparare si am dat si o declaratie notariala din care rezulta ca nu am nicio pretentie asupra respectivului imobil. Extrasul de carte funciara modificat dupa aceasta declaratie, il indica pe sotul meu singurul proprietar .
Intrabarea mea este urmatoarea: am sanse sa ma incadrez la prima casa?
si daca da cu ce documente trebuie sa argumentez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:55, 10 Iunie 2010
intrucat nu ati avut si nu aveti o locuinta in proprietate, aveti acces la acest program. in privinta asta, e de ajuns o declaratie pe propria raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa 2 gorun gorun Daca am detinut in perioada 2001 - 2004 o locuinta care in urma divortului a trebuit vaduta. Mai sunt eligibil pentru Prima casa. (vezi toată discuția)
Prima casa - sunt eligibil daca am o casa in proprietate? mick_the_builder mick_the_builder ce sanse am sa beneficiez de program daca am o casa pe numele meu?este valabil un contract de mana de acum 3 luni prin care renunt la dreptul de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament prima casa razvan_barbu razvan_barbu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema intampinata. Doresc sa achizitionez un apartament prin programul prima casa. Apartamentul gasit ... (vezi toată discuția)