buna ziua. traiesc cu concubinul meu de 2 ani jumatete avand o fetita de 1 an jumate ea fiind pe numele lui. acu vreo 3 seri fetita a adormit si sa trezit peste o ora plangand el sa enervat k nu putea dormi a inceput sa o tranteacsa de patut(patutul fiind din panza si saltele nu a ca[atat nici o vanataie) o impingea o zguduia ia plesnit 2 palme peste fata o ducea in cealalta camera pe intuneric tipa la ea....a durat cam 1 ora toate acestea. eu eram in pat plangeam , tremuram de mila fetei si cand am vazut k nu se opreste iam zis sa o lase k o sa pateasca ceva fata...si a inceput sa vina la mine sa ma bata mia dat pumni palme nici eu nu stiu exact mia invinetit un ochi un picior si la mana...apoi sa pus sa doarma...am vrut sa sun politoa dar eram sigura k el nu doarme imi era frica k dak ma aude vorbind la telefon vine si ma mai bate o data...vroiam sa ies din casa fetita era in camera cu el nu puteam sa o iau. mam pus sa dorm dimineata cand sa trezit fetita am luato in bucatarie iam dat sa pape am pus cateva hainute dea ai intro geanta si am plecat cand el dormea. mam dus la medicina legala din pacate era inchis nu am putut face nimic, nici la urgente, am fost la politie a zis k fara acele hartii nu are rost sa fac reclamatie sa vin luni dimineata..am fost apoi la protectia copilului si la fel mia zis luni dimineata... vreau sa mai spun si ca el are cazier si multe dosare pt batai are cheltuieli de judecata 25 mil si nu le plateste. dak depun declaratie ce o sa se intample? o sa fie retinut sau doar o amenda k mie frica k dak ia doar o amenda o sa ma caute si cine stie ce o sa iese. si pt copil o sa trebuiasca la tribunal sa merg? pt a face cererea de incredintare a copilului? astept raspunsurile dumneavoastra