avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters153344

Activitate ContSters153344

Răspuns la discuția incredintarea copilului
si dak e la puscarie in alta tara.....cum o sa degurga acest proces?
el acum este plecat din tara si as vrea sa profit ce acesta situatie si sa actionez cu incredere...insa nu stiu cum ar decurge acest fel de proces tinand cont de faptul k el e recidivist un tip violent....mi-e mie frica stiu de ce este in stare ...ar trebui sa il reprezinte cineva la proces...singura ruda care o are in tara e tatal lui ...care sigur ii va tine partea...si eu o sa am nevoie de parintii mei ca martori banuiesc...
nu pot zice k el se poarta rau cu copilul sau nu are grija de el...
Iar dak tatal copilului este plecat din tara cum degurge un proces in acest fel?
eu locuiesc cu concubinul meu si am o fetita cu acesta ...nu ne intelegem bine ba chiar m-a si batut odata... dak veau sa plec si sa depun o cerere de incredintarea copilului la tribunal..mentionez k fetita e pe numele lui....ce se intampla dupa aia cum decurg lucrurile o sa fie si concubinul chemat in instanta o sa fie un proces? mie frica de el e violent ..mi-a frica de cum ar reactiona dak ar trebui sa ne judecam...vreau mai multe detalii despre acest caz....
buna ziua. traiesc cu concubinul meu de 2 ani jumatete avand o fetita de 1 an jumate ea fiind pe numele lui. acu vreo 3 seri fetita a adormit si sa trezit peste o ora plangand el sa enervat k nu putea dormi a inceput sa o tranteacsa de patut(patutul fiind din panza si saltele nu a ca[atat nici o vanataie) o impingea o zguduia ia plesnit 2 palme peste fata o ducea in cealalta camera pe intuneric tipa la ea....a durat cam 1 ora toate acestea. eu eram in pat plangeam , tremuram de mila fetei si cand am vazut k nu se opreste iam zis sa o lase k o sa pateasca ceva fata...si a inceput sa vina la mine sa ma bata mia dat pumni palme nici eu nu stiu exact mia invinetit un ochi un picior si la mana...apoi sa pus sa doarma...am vrut sa sun politoa dar eram sigura k el nu doarme imi era frica k dak ma aude vorbind la telefon vine si ma mai bate o data...vroiam sa ies din casa fetita era in camera cu el nu puteam sa o iau. mam pus sa dorm dimineata cand sa trezit fetita am luato in bucatarie iam dat sa pape am pus cateva hainute dea ai intro geanta si am plecat cand el dormea. mam dus la medicina legala din pacate era inchis nu am putut face nimic, nici la urgente, am fost la politie a zis k fara acele hartii nu are rost sa fac reclamatie sa vin luni dimineata..am fost apoi la protectia copilului si la fel mia zis luni dimineata... vreau sa mai spun si ca el are cazier si multe dosare pt batai are cheltuieli de judecata 25 mil si nu le plateste. dak depun declaratie ce o sa se intample? o sa fie retinut sau doar o amenda k mie frica k dak ia doar o amenda o sa ma caute si cine stie ce o sa iese. si pt copil o sa trebuiasca la tribunal sa merg? pt a face cererea de incredintare a copilului? astept raspunsurile dumneavoastra
toate lucrurile sunt cumparate pe numele meu am garantia de la ele , si cererea de incredintare a minorului unde trebuie sa o depun? as pute pleca dar mi-a luat cardul k sa nu am acces la bani ce pot face in aceasta privinta legal k sa imi iau cardul???? m-a lasat fara bani k sa stie k nu plec ...
vreau sa mai adaog k el nu a lucrat de cat 2 luni angajat in toata viata lui el avand 32 de ani, iar eu de cand m-am cunoscut cu el fac videochat, eu il intretin el a trimis o data 350 de euro intro luna fusese plecat in strainatate, am avut un timp in care am lucrat la un aprozar timp de 3 luni el statea cu fetita si dupa 3 luni mi-a zis sa plec k el s-a saturat sa fie plans de copil, si vroia sa ia fata sa o trimita in spania la soacramea sa o creasca ea ,am avut o mie de scandaluri pe tema asta....eu sa raman in romania si el sa plece in alta tara..nu stiu ce e in capul lui fac cate 1000 de $ pe luna si tot nu ii convine dupa ce k eu intretion tot plus traburile casei...el pleaca dinimeata vine seara repara scutere pe gratis???????? nu contribuie cu nimik in casa iar pentru fetita el e total absent vine seara si se culca k e obosit omul
vreau sa ma despart de barbatul cu care traiesc de 2 ani jumatate este nervos nu se poate controla si cauta motive de cearte din nimic, tranteste prin casa sparge lucruri si ma terorizeaza psihic plus k am o fetita de 1 an si 3 luni care se sperie....eu am renovat in casa care stam si e pe numele lu maicasa si am cuparat bunuri frigider , calculator , dulap am pus termopane gresie faianta , dak e sa fug de el cu fata mea are o sa poata sa ma caute cu politie zicand k am fugit? o sa cad eu de proasta? el are cazier pentru sechestrare....si imi e frica de el..vreu sa plec dar mie frica k ma gaseste si dak plec cum o sa pot eu sa imi iau lucrurile mele din casa lui?? e bine sa ma duc la un afocat pentru un proces pentru custodia fetitei?? fetita e pe numele lui si stiu k ar fi in stare de orice pentru a aveao. dati-mi un sfat va rog