avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate max max

Activitate max max

va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca un administrator srl poate figura pe statul de plata.daca da,in baza carei legi?
Discuție santaj sexual
buna ziua.am nevoie de cateva sfaturi intr o problema:am o prietena minora care este santajata si amenintata de catre un fost prieten,iubit,cu o filmare in care apar ei doi in timpul unui act sexual.precizez ca filmarea a fost facuta fara acordul si fara stirea ei.santajul si amenintarile se refera la faptul ca: daca nu intretine in continoare relatii sexuale cu el,acesta va raspandi acel filmulet.as dori daca puteti,sa imi spuneti: ce se poate face intr o astfel de situatie?multumesc.
va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca o masina inmatriculata pe firma ,cu licenta de traseu valabila,este scutita de la plata impozitului auto la primarie.Si daca da va rog sa-mi spuneti si mie care este temeiul legal.Va multumesc!
buna ziua!am un abonament de internet facut anul acesta cu clauza de 2 ani.asi dori sa renunt la el si sa imi fac alt tip de abonament.se poate tinand cont de legea161/2010?multumesc
mi sa retinut permisul 90 zile ptr consum de alcool.o,27%.trebuie sa dau examen de reexaminare?multumesc