avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea administratorilor de firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea administratorilor de firma

va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca un administrator srl poate figura pe statul de plata.daca da,in baza carei legi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 23 Februarie 2011
Numai daca are incheiat c.i.m. cu societatea respectiva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca administrator alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. am o nelamurire. am deschis recent o societate srl al carei asociat unic si administrator sunt eu. precizez ca am deschis aceasta firma pentru un ... (vezi toată discuția)
Cumulul pensie cu salariul andresmircea andresmircea Conform Legii 329 /2009 privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice...... interzice cumulul pensiei ( mai mare de 2223 ron ) cu salariu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca la firma mea? petosticky1979 petosticky1979 As vrea sa stiu daca eu sunt asociat unic in societate si o sa si lucrez ca sofer TIR, sunt obligat sa am contract de munca? Ma intereseaza deoarece nu vreau ... (vezi toată discuția)