Bună ziua, am primit anul acesta decizia de pensionare, suma calculată de casa de pensii este de 643/ lună.
Am primit prin mandat poștal suma de 3237lei, pentru perioada septembrie 2024- februarie 2025.
Întrebarea mea este: nu ar fi trebuit să primesc minimul garantat de stat? Adică 1281 lei/lună?
Bună seara,
speța pe scurt: două locuri de parcare alăturate, vecinul meu din partea stângă nu parchează nu parchează pe centrul locului de parcare și prin asta trebuie să 'jonglez " atunci când mă parchez pentru a nu-mi tăia pneul în triunghiul de metal montat pe jos , acum a inceput sa-mi plieze oglinda de pe parte șoferului în fiecare zi. Ce pot face legal ? Plângere penală împotriva lui? Există un articol de lege de care mă pot folosi?
Mașină este proprietate personală. Multumesc.
Bună seara,
speța pe scurt, două locuri de parcare alăturate, vecinul meu din partea stângă nu parchează pe centrul locului de parcare și prin asta trebuie să "jonglez " când mă parchez pentru a nu-mi tăia pneul în triunghiul de metal montat pe jos. Acum a inceput sa-mi plieze oglinda de pe parte șoferului în fiecare zi. Ce măsuri legale pot lua ?
Plângere la poliție? Există un articol de lege de care mă pot folosi în plângere? Mașina este proprietate personală.
Multumesc, sper să mă puteți ajuta.