avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema în parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema în parcare

Bună seara,
speța pe scurt, două locuri de parcare alăturate, vecinul meu din partea stângă nu parchează pe centrul locului de parcare și prin asta trebuie să "jonglez " când mă parchez pentru a nu-mi tăia pneul în triunghiul de metal montat pe jos. Acum a inceput sa-mi plieze oglinda de pe parte șoferului în fiecare zi. Ce măsuri legale pot lua ?
Plângere la poliție? Există un articol de lege de care mă pot folosi în plângere? Mașina este proprietate personală.
Multumesc, sper să mă puteți ajuta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:33, 14 Decembrie 2018
In situatia in care conducatorul auto desfasoara actiuni prin care va sunt restrictionate drepturile si interesele ,in baza probelor sesizati politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema în parcare Camelia Gradinaru Camelia Gradinaru Bună seara, speța pe scurt: două locuri de parcare alăturate, vecinul meu din partea stângă nu parchează nu parchează pe centrul locului de parcare ... (vezi toată discuția)
Parcare - usa de la casa blocata gabim112 gabim112 Am un vecin care parcheaza masina in fata casei mele pe trotuar, chiar la poarta de intrare.I-am cerut sa nu mai parcheze, dar zice ca e domeniu public si ... (vezi toată discuția)
Parcare pe domeniul public Vladsandu Vladsandu Am o nelamurire. Ca orice om normal, vreau sa imi parchez masina pe domeniul public. In acel loc incap 2 masini foarte bine. Dar iata ca acel loc de parcare ... (vezi toată discuția)