avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema în parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema în parcare

Bună seara,
speța pe scurt: două locuri de parcare alăturate, vecinul meu din partea stângă nu parchează nu parchează pe centrul locului de parcare și prin asta trebuie să 'jonglez " atunci când mă parchez pentru a nu-mi tăia pneul în triunghiul de metal montat pe jos , acum a inceput sa-mi plieze oglinda de pe parte șoferului în fiecare zi. Ce pot face legal ? Plângere penală împotriva lui? Există un articol de lege de care mă pot folosi?
Mașină este proprietate personală. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 10:14, 14 Decembrie 2018
Ati incercat sa discutati cu acest vecin? Poate ca nu stie ce dificultati intampinati dvs din cauza actiunii lui. Daca nu reusiti sa va intelegeti amiabil, trebuie facuta o sesizare la Politia Locala de Sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema în parcare Camelia Gradinaru Camelia Gradinaru Bună seara, speța pe scurt, două locuri de parcare alăturate, vecinul meu din partea stângă nu parchează pe centrul locului de parcare și prin asta ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in parcarea privata a blocului costin_mentor costin_mentor In cadrul unui bloc, am cumparat un apartament impreuna cu un loc de parcare. Un vecin din bloc, care are locul de parcare chiar langa al meu, considera ca ... (vezi toată discuția)
Accident auto constat amiabil cu despagubire 50% iuliumatei iuliumatei In data de 27.02.2012 in jurul orei 16:00, in timp ce ma aflam cu masina in parcarea unui supermarket din Bucuresti, am vrut sa parchez masina intr-unul din ... (vezi toată discuția)