Bun gasit oricarui suflet care vrea sa-mi citesca pasul.
Medicul dentist imi garanteaza ca dupa tratamentul facut de el, doar el face acest gen de tratament (brevetat), afectiunea nu recidiveaza, el garantand verbal.
Pot sa-i cer o garantie scrisa, eventual daca tratamentul nu da rezultate sa-mi returneze banii? Este vorba de 1000 euro, pentru care eu ma chinui sa-i obtin prin credit.
Costurile tratamentelor stomatologice si nu numai, sunt foarte costisitoare, in raport cu salariul meu.
Nici sa mor nu-mi permit.
buna ziua,
si eu am cumparat actiuni atunci, tot 1000; se pare ca au loc intalniri intre actionari, ultima a fost in iulie 2010; acum am aflat;
poate dna Udrea sa faca ceva in sensul asta, tot e ea pusa pe treaba si are si putere;
daca doriti tinem legatura: bulinezu_2008@yahoo.com;
daca mai are loc vreo intalnire a actionarilor, eu as vrea sa merg;
cu speranta tot inainte
cu drag
Andreea
sa-mi fie invatare de minte;
de-acum cer pretul in scris (mail, proforma);
mai mult, contractul intre firma de curierat si societate expirase, si curierul trebuia sa incaseze banii chiar in momentul preluarii comenzii, inainte sa plece cu plicul; daca imi cerea banii pe loc, mi-as fi dat seama de greseala si nu l-as mai fi trimis;
pe cand el, a venit a luat plicul si peste o saptamana vine si zice: stiti ca v-a expirat contractul? si plicul il platiti in cash, nu mai pot sa va fac factura si costa .. atat ... restul-stiti;
................. ca la noi ................................
caci numai la noi se pot intampla nesimtiri d-astea
nu am avut rabdare si am sunat tot eu, stupoare: apelul telefonic nu a fost inregistrat, ca sa fie inregistrat trebuia sa cer asta, "doar cu acordul dvs." putea fi inregistrat; adica cum?
s-a facut o reclamatie, bla, bla;
"s-a facut o greseala" (adica am inteles eu gresit) si trebuie sa platesc;
cum pot dovedi eu acum, fara apel inregistrat, ca ala mi-a vandut gogosi;
mi-i se face o nedreptate:am sunat acum o saptamana la o companie de curierat rapid, sa intreb cat costa de trimis un plic cu documente la Chisinau, raspunsul operatorului a fost 24 ron, ca e acelasi pret ca si cum as trimite in orice alt oras din tara; trimit plicul linistita, azi vine factura 240 ron !!??!!
sun din nou la relatii cu clientii si intreb: cat costa un plic pana la Chisinau? raspuns 218 ron; ok, si de ce mi-i s-a spus alt pret acum o saptamana? raspunsul a fost operatoarei: s-a facut o greseala!?!
eu: apelul a fost inregistrat, il puteti verifica? operatoarea: il verificam si va sunam, a spus operatoarea;
stau ca pe ace si nu ma suna;
ce fac daca nu "gaseste" apelul inregistrat?
platesc 240 ron, cand mie mi s-a spus alt pret, 24 ron?
mi-am si notat atunci costul plicului
incredibil X-(
eu astept solutii, variante
chiar vreau sa gasim o portita/solutie de a putea beneficia, cu toate cele in regula, de o casuta de vacanta, pe un teren extravilan;
de exemplu pentru un container (cum sunt alea de santier), nu-ti cere nimeni nici un act, si poti sa-l transformi foarte bine intr-o garsoniera/apartament;
sau rulota; de fapt daca pui casa pe roti, nu-ti trebuie autorizatie de construire?!?!?! stiati????
dar daca iti construiesti o chichineata de casuta, direct pe pamant, iti cer si pe mama si pe tata; poate sa fie mica cat e o casuta de camping, d-aia mica mica, tot iti trebuie autorizatie;
la naiba cu birocratia si functionari invatati cu spaga
buna ziua tuturor
am contactat o primarie de judet tot pentru aceasta problema, era vorba despre o magazie; raspunsul a fost: "orice constructie, oricat de mica, trebuie sa aiba autorizatie";
ori pe terenul meu extravilan, in acte, nu figureaza nici o constructie; desi au fost casele batranesti candva; daca totusi construiesc magazia fara autorizatie, cat imi da amenda primaria?