avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot cere certificat de garantie stomatologului?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot cere certificat de garantie stomatologului?

Bun gasit oricarui suflet care vrea sa-mi citesca pasul.

Medicul dentist imi garanteaza ca dupa tratamentul facut de el, doar el face acest gen de tratament (brevetat), afectiunea nu recidiveaza, el garantand verbal.
Pot sa-i cer o garantie scrisa, eventual daca tratamentul nu da rezultate sa-mi returneze banii? Este vorba de 1000 euro, pentru care eu ma chinui sa-i obtin prin credit.
Costurile tratamentelor stomatologice si nu numai, sunt foarte costisitoare, in raport cu salariul meu.
Nici sa mor nu-mi permit.

Cu stima,
Deea.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:05, 21 Mai 2012

Nu stiu sa existe cadru legal pentru ceea ce doriti dvs. iar daca ar aparea o problema nu ar fi de competenta ANPC ci a Colegiului Medicilor.
Nimic nu va opreste sa ii cereti o garantie scrisa insa nu stiu daca o veti obtine.

Pe de alta parte, daca a brevetat tratamentul inseamna ca acesta prezinta siguranta iar medicul respectiv este un profesionist. In opinia mea, ar trebui sa aveti incredere in ce spune; daca ceva nu va fi in regula, dumnealui va fi interesat sa rezolve si fara constrangerea unui certificat de garantie pentru ca isi risca reputatia.

Daca primiti chitanta pentru costul tratamentului, nu aveti de ce sa va faceti probleme: in caz de nereusita puteti proba cu cat ati platit un tratament care nu a dat rezultate, insa nu cred ca va fi cazul.

:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o lucrare stomatologica catalinu catalinu Buna ziua, Acum 2 luni am facut la un stomatolog o lucrare(imbracarea a doua masele). De cateva sapt a inceput sa ma doar acea zona si am fost la un alt ... (vezi toată discuția)
Neglijenta stomatologica! Patrascanlili Patrascanlili Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in aceasta problema: anul trecut tata si-a facut o lucrare dentara(proteza) iar medicul nu l-a informat si nici indrumat , ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)