avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ACTIUNI DRACULA PARC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ACTIUNI DRACULA PARC

CE SE MAI STIE DESPRE ACTIUNILE DRACULA PARC ? EU AM 1000 DE ACTIUNI ! AM VREO SPERANTA SAU LE PUN CRUCE ?
Cel mai recent răspuns: deeadami , utilizator 10:58, 3 Februarie 2011
buna ziua,
si eu am cumparat actiuni atunci, tot 1000; se pare ca au loc intalniri intre actionari, ultima a fost in iulie 2010; acum am aflat;
poate dna Udrea sa faca ceva in sensul asta, tot e ea pusa pe treaba si are si putere;
daca doriti tinem legatura: bulinezu_2008@yahoo.com;
daca mai are loc vreo intalnire a actionarilor, eu as vrea sa merg;
cu speranta tot inainte
cu drag
Andreea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire perioada somaj cristian A. cristian A. Buna ziua !!! Dupa terminarea perioadei de somaj ( 6,9,12 luni) exista vreo lege care permite prelungirea ? Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Ce inseamna : admite cererea . tip solutie: admite cererea petentei prin reprezentant dgasp .fara cale de atac. document: incheiere finala . dezinvestire. Catalin cata Catalin cata E vb de o consiliere psihologica a unui minor deoarece a refuzat sa mearga cu creditorul (Tatal) in decursul unei executari judecatoresti ,intr-un proces in ... (vezi toată discuția)
As vrea sa depun la protectia copilului o sesizare despre abuzurile tatalui Vicky1 Vicky1 Cum trebuie procedat ca aceasta sesizare sa fie depusa apoi si in instanta in cadrul procesului de divort? Sustine ca nu e lasat sa-si vada copilul ceea ce ... (vezi toată discuția)