Mama fiului meu are custodie totala din an 2011 , de curand a plecat in germania cu actualu ei iubit ,problema sta astfel io nu am fost anuntat de plecarea ei si nici nu ma instintat ce va face cu copilu ,sa luam o decizie inpreuna in cea cel priveste pe copilu nostru ea mai mult tinand legatura cu mama mea i la incredintat dansei dar fara nici un act notarial , cum se procedeaza pt ca io platesc pensie alimentara si daca ea va sta un an de zile in strainatate io sunt obligat sa platesc toata perioada asta cand se va intoarce? As putea sa iau copilu in custodia mea definitiv?
Subsemnatul(a),....... ,domiciliat(a) in ........, parat(a) in dosarul nr. ………… al acestei instante, reclamant(a) fiind ...........
Formulez:
INTAMPINARE
si pe baza probelor ce vor fi administrate, va rog sa respingeti actiunea reclamantului si sa-l obligati sa-mi plateasca cheltuielile de judecata pe care le voi face.
Motivele intampinarii:
In fapt, am fost chemat(a) in judecata pentru …………………..
Cu probele pe care le voi administra, voi dovedi ca actiunea reclamantului este neintemeiata si trebuie respinsa. Astfel (se expun exceptiile si dovezile ce conduc la respingerea actiunii).
In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 115 – art. 119 C. proc. civ.
Dovada o fac cu acte, expertiza, martori.
Depun intampinarea in dublu exemplar pentru a se comunica reclamantului.
Data depunerii Semnatura,
............... ..........
DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ...........
doresc sa mai stiu daca aceast model ma ajuta pt ca am primit o citatie de a depune o intampinare pe motivu majorarea pensiei alimentare
Buna ziua , azi am primit un mesaj pe telefon de la fosta mea sotie in care ma instinta ca in urmatoarele zile voi primi o citatie la tribunal pt neplata pensiei alimentare , intrebarea mea este : daca fosta intradevar a facut plangere inpotriva mea pentru neplata pensiei pe 2 luni respectiv 16 decembrie pana in 16 februarie in care mentionez,( nu am si nu am avut loc de munca de mai bn de un an de zile ,traiesc in concubinaj cu cineva cu chirie din care cheltuielile is foarte mari si traiesc de pe o zi pe alta) prin urmare vreau sa stiu cat de departe se poate ajunge si daca problemele mele se iau in considerare si nu am facut nimic cu rea intentie .
Buna seara, cum pot afla unde imi este arhivata cartea mea de munca sau vechimea in munca care am dobandito intre anii 1975-1989 (specific ca ultimul meu loc de munca a fost la I.A.C.M . Alba Iuia interprindere care actual nu mai exista)
multumesc ,dar nu trebuie specificat ca doresc si custodia fetitei si formularul trebuie depus la judecatoria de unde are domiciliu tatal fetitei sau mama
buna din nou ,revin cu o rugaminte am inteles ca exista o cerere sau un formular de complectat pentru al depune la tribunal as avea mare nevoie de el si nul gasesc online si vas ruga pe dumneavoastra daca puteti sa ma ajutati si o intrebare , vreau sa stiu daca trebuie sa depun aceste acte personal pentru ca in momentu de fata muncesc si nu prea am timp
Va multumesc
multumesc as mai avea inca o nelamurire daca tatal doreste sasi viziteze fetita si prietena mea nu e dispusa sai ofere aceasta ocazie pana nu se pronunta judecatoria , vrea sa stie daca fostu poate sa faca ceva in privinta asta??