Buna ziua , azi am primit un mesaj pe telefon de la fosta mea sotie in care ma instinta ca in urmatoarele zile voi primi o citatie la tribunal pt neplata pensiei alimentare , intrebarea mea este : daca fosta intradevar a facut plangere inpotriva mea pentru neplata pensiei pe 2 luni respectiv 16 decembrie pana in 16 februarie in care mentionez,( nu am si nu am avut loc de munca de mai bn de un an de zile ,traiesc in concubinaj cu cineva cu chirie din care cheltuielile is foarte mari si traiesc de pe o zi pe alta) prin urmare vreau sa stiu cat de departe se poate ajunge si daca problemele mele se iau in considerare si nu am facut nimic cu rea intentie .
Ce anume nu intelegeti din raspuns ? Va conta daca nu ati platit ca nu ati vrut sau nu ati platit ca nu ati putut. Va conta si daca ati facut ceva ca sa puteti.. daca ati incercat sa va gasiti de munca pt a obtine venituri.
Pensia alimentara
lucian1980
Buna ziua . Trebuie sa platesc o pensie alimentara de 180 lei . Am platit cateva luni tinand cont ca nu am lucrat si nu lucrez deloc ca intr-un final sa nu mai ... (vezi toată discuția)