avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia Alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia Alimentara

Buna ziua . Trebuie sa platesc o pensie alimentara de 180 lei . Am platit cateva luni tinand cont ca nu am lucrat si nu lucrez deloc ca intr-un final sa nu mai pot plati pensia, ce mi se poate intampla,daca ma reclama la politie etc ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:03, 19 Martie 2014
In urma plangerii se vor face cercetari si se vedea cat e rea credinta si cata neputinta in neplata pensiei.
Daca se va constata ca nu platiti desi aveti posibilitatea sa castigati bani pt a plati pensie, nu trebuie sa va mai faceti griji pt plata facturilor ca veti avea traiul asigurat de stat o buna bucata de vreme, abandonul de familie e fapta penala si se pedepseste.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare mamalupiciu mamalupiciu Am o intrebare...mi-a spus cineva ca, conform noului cod penal, plangerea penala pentru abandon de familie se poate face fie pentru neplata pensiei timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, as vrea sa stiu si eu in cazul in care tatal copilului meu nu a platit pensia alimentara de 2 luni fiindca nu realizeaza absolut nici un venit(nu ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie pysykmady pysykmady As putea sa fac o plangere de abandon de familie,in plus el este cercetat de politie sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de arme neletale,Deoarece ... (vezi toată discuția)