avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate cristin28

Activitate cristin28

adica se amana?
Buna ziua, m-ar interesa si pe mine ce inseamna: declina solutionarea cauzei (intr-un proces).
multumesc
in calculul ajutorului pt cresterea copilului intra in calculsi perioada de somaj?
Am fost cu carnetul de munca la Agentia de Somaj si s-a uitat peste el dar cred ca fara chef deoarece mi-a zis sa imi fac dosarul si voi vedea eu daca mi-l aproba sau nu, cred ca nu a avut nici un chef sa imi calculeze. SIncer nici nu mai stiu pe cine sa intreb sa ma lamureasca.
Pe langa perioada mai sus mentionata lucrata m-am angajat din 19.10.2010 cu 2 ore la o alta firma dar pe per determinata pana la sf lunii. Daca va rog va mai puteti uita dvs peste perioada lucrata si sa imi caculati si cu aceste 2 ore. Va multumesc, o zi buna.

Buna dimineata, as dori sa stiu daca am dreptul la somaj, am fost angajata:
- 01.06.2007 - 31.12.2009 cu 2 ore
- 01.05.2009 - 31-12.2009 cu 8 ore
- 01.01.2010 - 31.01.2010 cu 8 ore
- 01.02.2010 - 30.07.2010 am fost in somaj
- 31.07.2010 - 03.08.2010 angajata cu 2 ore
- 01.08.2010 - voi fi pana la 1 noiembrie angajata (deorece intram in faliment) cu 8 ore.
Am dreptul la somaj? Va multumesc
Da exista o sentinta din cate stiu eu
Eu am fost in somaj pana in luna iulie iar din luna august m-am angajat dar din pacate firma va intra in faliment in luna nov, nu am dreptul la somaj?
pai eu avea doar 3 luni lucrate, la somaj nu cred ca am dreptul nu?
Buna ziua, am si eu o intrebare cine ma poate ajuta, lucrez la o firma care de la 1 nov va intra in faliment as dori sa stiu cu ce art mi se va desface contractul de munca, si daca am dreptul la somaj in cazul falimentului. Multumesc
contributie s-a platit pentru aceste sporuri, deci trebuie sa eliberez adeverinta de sporuri pentru orele suplimentare lucrate peste program. aceste sporuri ma intereseaza cum sa le calculez sau unde sa le caut, in statele de plata asai? sau de pe fluturasi?. corect ma gandesc ca de pe statele de plata