avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate alexx75

Activitate alexx75

Răspuns la discuția chiriasi escroci
la politie mi sa spus ca sa-i dau in judecat ca ei nu au ce sa faca:O
Răspuns la discuția Chiriasi escroci
ambele,vreau sa avertizez si alti oameni in privinta acestor persoane.

am inchiriat o garsoniera si chiriasii au fugit fara sa plateasca nimic(intretinerea,curent,gaz,chiria),precizez ca am contract legal inregistrat la fisc.
am copie dupa C.I. lor si as dori sa-i fac putin "vedete" pe la tv si pe facebook etc.
macar sa nu se mai pacaleasca si altii ca mine,pt ca eu cred ca ei fac asta frecvent.
intrebarea mea este daca pot din punct de vedere legal sa le fac publice (facebook) identitatile (copie de buletin,etc)
am inchiriat o garsoniera si chiriasii au fugit fara sa plateasca nimic(intretinerea,curent,gaz,chiria),precizez ca am contract legal inregistrat la fisc.
am copie dupa C.I. lor si as dori sa-i fac putin "vedete" pe la tv si pe facebook etc.
macar sa nu se mai pacaleasca si altii ca mine,pt ca eu cred ca ei fac asta frecvent.
intrebarea mea este daca pot din punct de vedere legal sa le fac publice (facebook) identitatile (copie de buletin,etc)
Răspuns la discuția pot pierde casa mamei?
o cunostinta jurista de prof. mi-a spus ca trebuia sa fac "intrarea in mostenire" in 6 luni de la decesul mamei altfel tatal meu poate face ce vrea cu casa vanzare,donatie,sau alta forma de instrainare.
ce trebuie sa fac pentru a nu avea nici un fel de surpriza,sau nu poate face oricum nimic fara mine.
va multumesc pt. sfaturi anticipat.
cu stima
Răspuns la discuția pot pierde casa mamei?
apartamentul este dobandit dupa casatoria parintilor mei si sunt trecuti amandoi pe actul de proprietate.
buna ziua,va solicit ajutorul intr-o problema in care nu stiu ce am de facut.
in urma cu 10 luni de zile mama mea a decedat,tatal meu traieste si as dori sa stiu daca poate vinde sau instraina sub vre-o forma apartamentul fara acceptul meu.
precizez ca succesiunea nu sa facut.
Răspuns la discuția plangere pentru delapidare
nu mi sa spus,am fost chemat si mi sa cerut sa dau o declaratie cu ce sa intamplat in firma (varianta mea)
buna ziua ,va solicit ajutorul intr-o problema care ma framanta de ceva timp.
in anul 2002 am lucrat (fara forme legale contract,carte munca etc.) la o societate comerciala care avea 2 patroni,unul sustragand bani din firma si pentru a fi "curat" in fata celuilalt a depus o plangere la politie impotriva mea.
am fost chemat atunci (anul 2002) am dat o declaratie in care am spus adevarul si de atunci nimic.....nu am mai fost chemat,instintat daca exista un dosar impotriva mea absolut nimic.
precizez ca respectivul patron care a depus plangerea impotriva mea a sters toate datele din calculator in momentul depunerii plangerii ne mai existand nici o evidenta a banilor decat cele declarate de el,si ulterior vanzand firma.
as dori sa va intreb daca in cazul de fata plangerea lui sa prescris sau din datele pe care vi le-am furnizat ce credeti ca sa intamplat.