avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chiriasi escroci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chiriasi escroci

am inchiriat o garsoniera si chiriasii au fugit fara sa plateasca nimic(intretinerea,curent,gaz,chiria),precizez ca am contract legal inregistrat la fisc.
am copie dupa C.I. lor si as dori sa-i fac putin "vedete" pe la tv si pe facebook etc.
macar sa nu se mai pacaleasca si altii ca mine,pt ca eu cred ca ei fac asta frecvent.
intrebarea mea este daca pot din punct de vedere legal sa le fac publice (facebook) identitatile (copie de buletin,etc)
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:52, 1 Septembrie 2015
atentie la prezumtia de nevinovatie.
Eventuala mediatizare a chiriasilor nu va ajuta la recuperarea debitului acumulat de catre acestia
Daca interesul dvs este recuperare debit,in baza contractului de inchiriere formulati actiune in instanta impotriva chiriasilor
Nu va hazardati sa publicati copia CI pe retelele sociale.
Mai bine faceti o reclamatie la politie intrucat aveti si contract legal cu chiriasii.

la politie mi sa spus ca sa-i dau in judecat ca ei nu au ce sa faca:O
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2015
alexx75, utilizator
Puteti sa-i dati in judecata pentru ca, asa cum spuneti, aveti acte, inscrisuri, contract... In instanta puteti solicita sa fie obligati la plata tuturor datoriilor, a unor penalizari de intarziere, a cheltuielilor judecatoresti...
Dar nu va opreste nimeni sa sesizati presa scrisa si televiziunile unde puteti relata ceea ce vi s-a intamplat, dand date clare, exacte cu numele chiriasilor. Cei din presa stiu foarte bine ce pot si ce nu pot sa dea public si, dupa cum vedeti zilnic, se poate da public aproape orice.
Nu va opreste nimeni sa accesati pe net acele site-uri unde se discuta despre tzepari, tzepe.. iar acolo o sa vedeti ca puteti publica iar povestea dumneavoastra si numele celor ce au lasat acele datorii.

Dar la incheierea contractului de inchiriere, ati retinut o garantie, plata in avans macar pentru o luna sau ati luat alte asemenea masuri? Poate ca acum aveati de unde sa va acoperiti facturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi escroci alexx75 alexx75 am inchiriat o garsoniera si chiriasii au fugit fara sa plateasca nimic(intretinerea,curent,gaz,chiria),precizez ca am contract legal inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Cerere cedare apartament janinasalvastru janinasalvastru Am si eu o intrebare: sunt administrator la o asociatie si am dat un chirias in judecata pentru neplata intretinerii, l.am castigat iar el a hotarat sa cedeze ... (vezi toată discuția)
Chirias in litigiu cu proprietarul costas2828 costas2828 Sunt administrator de bloc si am urmatorul caz: chiriasul unui apartament a incheiat o intelegere verbala cu proprietarul pentru conditiile de inchiriere. ... (vezi toată discuția)