buna ziua ,va solicit ajutorul intr-o problema care ma framanta de ceva timp.
in anul 2002 am lucrat (fara forme legale contract,carte munca etc.) la o societate comerciala care avea 2 patroni,unul sustragand bani din firma si pentru a fi "curat" in fata celuilalt a depus o plangere la politie impotriva mea.
am fost chemat atunci (anul 2002) am dat o declaratie in care am spus adevarul si de atunci nimic.....nu am mai fost chemat,instintat daca exista un dosar impotriva mea absolut nimic.
precizez ca respectivul patron care a depus plangerea impotriva mea a sters toate datele din calculator in momentul depunerii plangerii ne mai existand nici o evidenta a banilor decat cele declarate de el,si ulterior vanzand firma.
as dori sa va intreb daca in cazul de fata plangerea lui sa prescris sau din datele pe care vi le-am furnizat ce credeti ca sa intamplat.
In primul rand nu ati precizat pentru ce infractiune s-a facut plangere
penala impotriva dvs.
Este posibil ca din 2002 s-a prescris raspunderea penala.
Daca este vorba de o plangere ptr delapidare , fapta se prescrie in termen de 10 ani .
Totusi , daca dvs doriti sa va stiti linistit , eu va sfatuiesc sa va adresati cu o cerere scrisa catre Parchetul Judetean prin care solicitati sa va comunice daca in unitatile de parchet subordonate figurati cu vreo lucrare penala in care sa fiti cercetat in perioada respectiva pana in prezent .
Din 2002 Si pana acuma CU SIguranta s-a dat solutie in dosar...si99,99% s-a dat neincepere a urmaririi penale. Dosarul nu avea cum sa stea stats timp nesolutionat...
Procedura penala
Serghei_B
Am depus o plangere penala impotriva unei firme care a emis bilete la ordin fara acoperire la serviciul investigatii fraude impotriva administratorilor ( pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala
raluka28
Buna ziua!!! Am depus de curand o plangere penala pt abandon de familie la parchet si as dori sa stiu ce va urma dupa aceasta ? Multumesc anticipat !! (vezi toată discuția)
Penal
ant63
Buna ziua. Am fost presedinte la o asociatie unde in anul 2009 administratoarea a delapidat 20.000 roni (in urma expertizei judiciare efectuate). Am cerut ... (vezi toată discuția)