avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penal

Buna ziua. Am fost presedinte la o asociatie unde in anul 2009 administratoarea a delapidat 20.000 roni (in urma expertizei judiciare efectuate). Am cerut sa-mi aduca documentele pentru verificare. Ea intre timp a disparut. Am depus o plangere la parchet cu semnatura persoanelor din conducerea asoc. Dansa a mai pagubit inca trei asociatii, In dosarul pe rol in faza de fond s-a dat condamnare la 1 an inchisoare obiectul dosarului fiind neglijenta in serviciu art.249 c.p. Din experienta ce credeti poate ea sa modifice obiectul dosarului sau in apel se judeca in continuare dupa acelasi obiect (respectiv art.249) Ce sa ma fac am si eu familie si ea dupa cat am inteles are cel mai bun avocat din zona.
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 07:13, 3 Februarie 2015
nu are cum sa modifice obiectul dosarului in calea de atac.
v-ati constituit parte civila ca sa recuperati banii?
pe cale civila nu ii veti putea recupera, datoria s-a prescris
Nu se mai poate modifica obiectul dosarului
Eventuala contestatie se face impotriva hotararii instantei de fond
Delapidarea a fost efectuata in anul 2009 dar a depus plangere penala ulterior. Poate nu s-a prescris. Depinde cand a introdus plangerea penala.
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
Krissia ., Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru delapidare dariniko dariniko daca politia im deschide dosar penal pentru delapidare,dar firma nu doreste sa se constituie parte civila la proces(intre timp si a recuperat paguba),ce se ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu sau neglijenta in serviciu? Just-drept Just-drept Un functionar public avea un termen de indeplinit pentru efectuarea unor acte, dar nu a respectat termenul. La cateva saptamani am depus plangere penala pentru ... (vezi toată discuția)
Furt card roxana2008 roxana2008 Acum doua zile am constatat ca mi-a disparut cardul de imprumut . Am luat legatura cu banca si am blocat cardul . Se efectuase deja doua tranzactii din contul ... (vezi toată discuția)