avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt card
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt card

Acum doua zile am constatat ca mi-a disparut cardul de imprumut . Am luat legatura cu banca si am blocat cardul . Se efectuase deja doua tranzactii din contul meu , plati online . Am depus si o plangere la politie . Intrebarea mea este daca banca imi intregeste sumele din cont , ori trebuie sa suport eu paguba . Se pune problema ca a fost neglijenta din partea mea ?
Nu raspunde banca pentru furtul cardului dvs, daca politia identifica faptuitorii, in cursul procesului penal va constituiti parte civila pentru a va recupera paguba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)
Furt din atelierul in care lucrez-e normal sa platesc pentru fapta altuia? elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna ziua, Din atelierul in care lucrez au fost sustrase mai multe placi din aluminiu in greutate totala de 200 kg. Mentionez ca nu am gestiune. Am discutat ... (vezi toată discuția)
Ifn se foloseste de codul de securitate de pe spatele cardului pentru a-si insusi imprumutul restant Catalina_P Catalina_P Buna ziua, In urma cu mai mult de 1 an, am facut un imprumut rapid on-line, avand nevoie urgenta de bani. Nu am reusit sa il achit la timp si, fiind dobanda ... (vezi toată discuția)