avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate Catalina5

Activitate Catalina5

Răspuns la discuția Indemnizatie de somaj
La ITM nu exista carnetul de munca.
Multumesc pentru raspunsuri! Sarbatori fericite!
Răspuns la discuția Indemnizatie de somaj
Buna ziua,

Da, am mai solicitat un ajutor in ceea ce priveste subiectul de mai sus. Am facut tot ceea ce m-ati indrumat, insa nu am putut sa rezolv nimic.( si nu cred ca as mai putea rezolva pe aceasta cale ).Doream sa stiu daca mai pot face ceva, fara sa mai apelez la lichidatorul judiciar.Daca o sa-mi gasesc un loc de munca, ce o sa fac daca eu nu imi mai gasesc carnetul de munca?

Va multumesc!
Buna seara,

Doresc sa ma ajutati cu un sfat, pentru a putea beneficia de indemnizatia de somaj.
In noiembrie 2010 am terminat CCC, urmand sa revin la serviciu.Deoarece societatea intrase in insolventa, nu am mai avut cum sa revin la locul de munca.Am contactat lichidatorul judiciar, pentru a imi inchide cartea de munca si a putea beneficia de indemnizatia de somaj. Lichidatorul judiciar mi-a transmis ca societatea nu a depus actele firmei, drept urmare nu poate sa ma ajute.Am facut o cerere la AJOFM , pentru a putea intra in posesia carnetului de munca, dar cei de acolo mi-au comunicat ca nu exista fizic.Mentionez ca nu am pe cine sa contactez din conducerea societatii unde mi-am desfasurat activitatea.
Ce pot face in situatia aceasta?
Mai pot beneficia de indemnizatia de somaj?
Va multumesc!

Buna ziua,

Pe data de 5 nov ac. urma sa ma reintorc la serviciu, dupa incetarea concediului de crestere copil ( 2 ani).Deoarece societatea la care imi desfasuram activitatea se afla in insolventa ,cererea de incetare a suspendarii CMI am trimis-o lichidatorului judiciar.Acesta din urma mi-a trimis drept raspuns ca nu se poate realiza acest lucru, deoarece societatea aflata in insolventa nu a predat actele contabile.
Ce mai pot face pentru a beneficia de ajutorul de somaj?
Buna ziua,
In prezent sunt in concediu crestere copil ( 2ani), urmand ca in noiembrie a.c. sa ma reintorc la serviciu.Problema este ca societatea la care imi desfasuram activitatea a intrat in insolventa ( nu mai am cum sa reiau activitatea ).Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de ajutorul de somaj?
Va multumesc anticipat!