Stimata doamna,
nu stiu cine e individul si nu stiu cum ati ajuns la concluzia ca l-as cumoaste, poate lecturati cu mai multa atentie mesajul meu. Dupa cum spuneam si in mesaj, din fericire, si stiu ce spun cu asta, "detin un teren intabulat (detin CF)". Va doresc sa va treziti cu un gard pe un teren pe care il detineti, intabulast sau nu, si va urez succes in demolarea gardului. Va multumesc oricum pentru interesul aratat.
Detin un teren intabulat (am CF), aflat intr-o zona relativ izolata, la care ajung rar si am costatat ca in acest moment este ingradit de catre o persoana necunoscuta. Nu pot gasi vecini care eventual sa imi spuna cine a facut gardul si nici nu cred in acest moment ca doresc sa discut cu individul respectiv. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru recuperarea proprietatii? Multumesc.
am un proces mai complicat cu o mostenire si avocatul la care m-am dus, pe langa onorariu, mi-a pretins sa semnam un contract prin care, in caz de succes, sa-i cedez 10% din valoarea bunului pe care il recuperez. Este o solicitare legala?
Multumesc pentru raspuns.
Multumesc mult tuturor. E o chestiune cel putin de bun simt si mi-e greu sa cred ca sunt primul in situatia asta. Nu pot sa vad adresa de la politie decat ca o sicanare si pedeapsa pentru faptul ca am indraznit sa le contest procesul verbal. Sa vad cum evolueaza situatia in continuare.
Va doresc o seara placuta,
Ovidiu
Am fost in proces cu politia timp de un an de zile pentru contraventie sanctionata cu suspendarea permisului pe timp de 30 de zile, revin cu acest lucru in alt post. Sentinta a fost data in 17.04.2010 si mi-a fost comunicata cu data postei la 31.05.2010. Am predat permisul in 1 iunie 2010, la o zi de la comunicare. Cu toate acestea am primit o decizie de la politie prin care sunt instiintat ca mi s-a prelungit suspendarea cu inca 30 de zile pentru ca n-am predat permisul si citez "in termen de 15 zile de la data ramanerii definitive si irevocabile (in speta data de 17.04.2010) a hotararii judecatoresti". (art 118, alin 4 si 5). Ce trebuie sa fac ca sa-i conving ca sentinta este definitiva si irevocabila de la data comunicarii si nu de la data redactarii?
Multumesc,
Ovidiu