Mulțumesc pentru răspuns. Din păcate refuzul nu m-a ajutat prea mult... Din contră
M am trezit cu un mail prin care iarăși îmi dă termen de predare a documentației ... 2 zile. Sa vedem ce se întâmplă. Conform fisei postului poate sa mi ceară orice din păcate. Nu știu ce se va întâmpla dacă nu o sa pot respecta termenul stabilit de el.
Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema la lucru daca ati putea sa ma sfatuiti ce sa fac as fi ft recunoscatoare.
Sunt angajata contractuala la o entitate publica in functie de referent. De 4 ani ce-i drept, am facut si elaborat foarte multe documente si documentatii. Saptamana trecuta seful de serviciu mi a cerut o documentație pentru achizitia unui studiu de fezabilitate, care vine laolalta cu o nota conceptuala si o tema de proiectare. Vreau sa specific ca am studii medii adica post liceal - profil contabilitate. Azi dimineata a ajuns sa urle la mine si sa ma faca in toate felurile pentru ca nu este finalizata documentatia cu toate ca i am explicat ca necesita mult mai mult timp pentru mine de a citi, a intelege si a include toate cele conform legilor in vigoare. La care mi a dat termen de 3 zile sa le finalizez. Ce este de facut in cazul asta??? Mi se pare aberatie ce imi cere....
Va multumesc pentru raspuns anticipat
Bună ziua,
Am si eu o intrebare legat de orele suplimentare efectuate de anagajatii bugetari.
Serviciul la care suntem anagajati presteaza servicii din martie pana in noiembrie si in weekenduri. Fiind de aceasta natura nu avem de ales decat sa lucram in fiecare weekend. Exista posibilitatea de a ne plati orele suplimentare in loc sa fie recuperate conform legii? Este practic imposibil de recuperat ca sa nu vorbim de aspectul ...lucram sambata si duminica si putem sa le recuperam doar in cursul saptamanii și doar 100%.
Va multumesc in avans pt raspunsuri
Buna ziua!
Am si eu o nedumerire. In urma cu aproape 3 ani am depus o cerere la primaria locala in vederea obtinerii unui teren pt. tinerii casatoriti. Am si primit terenul , dar numai 300mp in loc de 500mp cat era trecut in cerere pt. ca consiliul local a decis sa ne dea mai putin cu 200 pt. ca si alti 10 sa primeasca teren. Am fost toti de acord . Am construit casa si ne-am mutuat acum aproape 2 ani. Pana acum nu au fost probleme , dar vecinii nostri care acum isi fac gardurile au decis sa aiba vreo 450 mp . ne-am dus la primarie sa ne dea atunci si noua dar nici nu stau de vorba cu noi , desi au venit si au nasurat terenurile sus mentionate si au dat dreptate noua. Cu toate ca nu vor face nimic in aceasta privinta.
Ce putem noi sa facem acum? Au dreptul la un teren mai mare decat noi?
Cui sa ne adresam?
Multumesc mult anticipat!