avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Relatii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Relatii de munca

Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema la lucru daca ati putea sa ma sfatuiti ce sa fac as fi ft recunoscatoare.
Sunt angajata contractuala la o entitate publica in functie de referent. De 4 ani ce-i drept, am facut si elaborat foarte multe documente si documentatii. Saptamana trecuta seful de serviciu mi a cerut o documentație pentru achizitia unui studiu de fezabilitate, care vine laolalta cu o nota conceptuala si o tema de proiectare. Vreau sa specific ca am studii medii adica post liceal - profil contabilitate. Azi dimineata a ajuns sa urle la mine si sa ma faca in toate felurile pentru ca nu este finalizata documentatia cu toate ca i am explicat ca necesita mult mai mult timp pentru mine de a citi, a intelege si a include toate cele conform legilor in vigoare. La care mi a dat termen de 3 zile sa le finalizez. Ce este de facut in cazul asta??? Mi se pare aberatie ce imi cere....
Va multumesc pentru raspuns anticipat
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2022
lukacsanna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 27 Aprilie 2022
Angajatorul are dreptul sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor..... Astfel, salariatul este indreptatit sa refuze executarea unor ordine contrare legii.
Mulțumesc pentru răspuns. Din păcate refuzul nu m-a ajutat prea mult... Din contră
M am trezit cu un mail prin care iarăși îmi dă termen de predare a documentației ... 2 zile. Sa vedem ce se întâmplă. Conform fisei postului poate sa mi ceară orice din păcate. Nu știu ce se va întâmpla dacă nu o sa pot respecta termenul stabilit de el.
Daca nu veti respecta termenul probabil veti intra în cercetare disciplinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate studiu de fezabilitate adevar2014 adevar2014 buna problema este urmatoarea in anii 2010-2011 s-a facut un studiu de fezabilitate pentru masura 322 asfaltare drumuri , si din x motive nu s-a realizat ... (vezi toată discuția)
Concurs referent ii studii medii claudiamary claudiamary Pentru a participa la un concurs ce se organizeaza pentru ocuparea unui post contractual de referent II , in cadrul Evidentei persoanelor, daca una dintre ... (vezi toată discuția)
Reintegrare loc munca dupa proces castigat ralu_dani ralu_dani Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: Mi s-a desfiintat locul de munca, am dat in judecata firma, am castigat si procesul si recursul. Am primit acasa ... (vezi toată discuția)