avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt Referent în cadrul Compartimentului Managementul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt Referent în cadrul Compartimentului Managementul Calității ...

Sunt Referent în cadrul Compartimentului Managementul Calității Se viciilor de Sănătate într-un spital public din Teleorman.
Astăzi am primit de la Resurse Umane o decizie a Managerului de delegare pt 60 de zile la Arhiva, unde trebuie sa scot din Statele de plata arhivate venituri, sporuri, etc pt diversi foști și actuali angajați care au solicitat spitalului datele respective.
Întrebarea este:
E legala delegarea mea ținând cont de faptul că eu am contract de munca pt o cu totul alta calificare și alt gen de munca? Pot refuza delegarea?
Din câte știu, îmi pot fi suplimentate atribuțiile de serviciu(cu acordul meu) dar sarcinile noi trebuie să fie în conexiune cu specificul postului meu și al fisei postului meu.
Repet: sunt Referent la Managementul Calității și sunt trimis 60 de zile la Arhiva. Ce se întâmplă dacă refuz? Am semnat că am luat la cunoștință.
Aștept răspuns urgent va rog

Alte discuții în legătură

Resurse umane Isac_90 Isac_90 Lucrez intr-o institutie publica, fuctionar public - referent la compartimentul resurse umane. In organigrama la acest compartiment sunt cuprinse 3 posturi de ... (vezi toată discuția)
Referitor obligații arhivar Adi Adi Adi Adi Buna ziua, as dori si eu o informatie de la dumneavoatra . Sunt referent cu atributii de arhivar in cadrul unei institutii, fara a avea vreun curs in acest ... (vezi toată discuția)
Delegare / transfer cornel voiculescu cornel voiculescu 1. Un auditor public intern poate fi delegat pe o perioadă de 60 de zile la alt compartiment (Managementul calităţii), în condiţiile în care, este ... (vezi toată discuția)