multumesc, dar va rog sa fiti mai explicita..deci inteleg ca nu exista o astfel de posibilitate si ca oricum mi se va opri din salariu o suma si ca firma angajatoare e obligata, de catre banca ,sa faca acest lucru;
Buna ziua,
As dori sa stiu care ar fi conditiile stipulate intr-un contract de munca intre mine si firma la care urmez sa ma angajez ,astfel incat banca sa nu poata faca poprire pe salariu ; am auzit ca exista astfel de cazuri cum ca firma angajatoare ,nu este de acord sa i se opreasca angajatului sau din salariu, de catre banca;..multumesc!!!
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot obtine viza pentru Canada in cazul in care nu am job(am inteles ca e un argument puternic ptr ei ca ma intorc in tara), dar am apartam. proprietate si un sot care ramane acasa..precizez ca vreau sa plec si cu copilul si ca fratele meu , care e acolo de 7 ani, se angajeaza sa ma intretina pe toata perioada vacantei...multumesc!
Rezervele din cont provin tot din indemnizatia primita timp de 2 ani, eu neretragand intotdeauna toata suma pe care mi-o vira statul , cardul fiind unul exclusiv pentru indemnizatie si alocatie , nu mi s-au virat alti bani din alte venituri niciodata; pot demonstra asta printr-un extras de cont de la banca.Ce inseamna sa fiu in termen?adica daca mai primesc indemnizatie.......nu, nu mai primesc, baiatul a facut 2 ani in octombrie, acum primesc doar alocatia de 42 de lei....si de aceea ziceam ca daca demonstrez ca primesc in continuare bani pe card , alocatie copil, si ceilalati bani ramasi pe card sunt numai din indemnizatie(o sa solicit un extras de cont), poate vor debloca contul....
Buna ziua,
Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand o rezerva pe card , mi s-a facut poprire pe card datorita unui credit mai vechi la alta banca ;Am fost la banca, am facut cerere spunand ca a fost un cont exclusiv pentru copil( eu stiind ca este lege in acest sens si nu au vioe sa faca oprire) dar nu s-a rezolvat nimic mi s-a spus ca am iesit de sub tutela statului ....
Ma gandeam la o nisa si vroiam sa va intreb daca gandesc corect sau daca se poate:eu acum primesc ptr copil alocatia de 42 lei , dupa varsta de 2 ani, prin posta;Daca as face cerere la AN.P.S sa mi se vireze banii in cont , in acel cont blocat, sunt obligati cei de la banca sa-mi deblocheze contul?...multumesc mult...
Buna ziua,
M-ar interesa daca beneficiez de indemnizatie copil ,in cazul in care in ultimile 12 luni nu am muncit decat 8 luni iar pe celelete 4 luni am platit din mana datoriile catre stat...adica ca sa pot beneficia de indemnizatie cele 12 luni trebuiesc muncite la un angajator neaparat?...multumesc
Am fost la banca la care am cardul si mi-au zis ca le trebuie o cerere scrisa de la executorul judecatoresc ca sa deblocheze contul..mai specific inca o data ca mi s-a facut oprire pe cont in momentul in care mi s-au virat ultimii bani de indemnizatie(cand a facut copilul 2 ani) , deci dupa ce am iesit de sub tutela statului , eu mai avand in cont o rezerva de bani.
Daca in continuare solicit ca acei 42 lei - alocatie copil, dupa 2 ani- sa mi se vireze tot in acest cont , sunt obligati sa-mi deblocheze contul?
Multumesc pentru promptitudine ..dar as mai avea o nelamurire :la care banca trebuie sa ma duc la juridic, caci creditul restant e la o banca iar contul pe care mi s-a pus poprire e la alta banca ?..mai specific ca este o poprire cu executor judecatoresc .Si inca ceva :deci eu acesti 42 lei -alocatie copil ii primesc prin posta acum , ma gandeam ca daca fac cerere sa mi se vireze pe card (pe acest cont oprit) cei de la A.N.P.S. vad contul blocat si nu pot vira banii ?..multumesc