Buna ziua,
As dori sa stiu care ar fi conditiile stipulate intr-un contract de munca intre mine si firma la care urmez sa ma angajez ,astfel incat banca sa nu poata faca poprire pe salariu ; am auzit ca exista astfel de cazuri cum ca firma angajatoare ,nu este de acord sa i se opreasca angajatului sau din salariu, de catre banca;..multumesc!!!
Cum credeti ca o prevedere contractuala poate scuti o parte de obligatiile ce ii revin in conformitate cu dispozitiile legale? Exista contabili/experti resurse umane care cred ca daca taie o fraza dintr-o adeverinta de salariat, nu au obligatii legale. Asta nu inseamna ca ceea ce cred ei e si adevarat.
multumesc, dar va rog sa fiti mai explicita..deci inteleg ca nu exista o astfel de posibilitate si ca oricum mi se va opri din salariu o suma si ca firma angajatoare e obligata, de catre banca ,sa faca acest lucru;
Firma angajatoare va fi obligata de executor , nu de banca sa va retina din salariu, nu exista sa nu vrea. Nu vrea, va plati in locul dvs ( se cheama validarea popririi) si nu cred ca ii convine.
Poprire pe salariu
papoyashu
Buna ziua, am si eu o nelamurire!
Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)