avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate Irina Denisa

Activitate Irina Denisa

Buna ziua,

As dori raspuns la o intrebare, daca cineva poate sa ma ajute : Am avut un SRL pe care l-am inchis de foarte curand, nemaifacand fata situatiei din lipsa de comenzi...etc. Am fost unicul asociat şi am avut cartea de munca la firma. Daca am inchis-o am ramas fara serviciu, evident. Intrebare : Pot sa duc cartea de munca la Casa de pensii si sa platesc din mana o suma pentru a-mi merge vechimea ? Daca da, cat ar trebui sa cotizez lunar, e o suma fixa sau suma pe care o voi plati reprezinta un procent din salariul minim sau ceva de genul acesta ?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru raspuns, banuiam, dar aveam nevoi Nu-mi ramane decat sa repet la nesfarsit :"Da-mi Doamne putere sa accept ceea ce nu pot schimba"
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de plata anticipata a impozitului minim. Am avut pana saptamana trecuta un SRL. L-am inchis deoarece de la inceputul anului nu am avut niciun fel de comenzi, nicio activitate, niciun venit. In schimb am platit toate impozitele catre stat pentru cei doi salariati, inclusiv acel impozit minim anticipat aferent celor 6 luni desi, repet, nu am avut niciun venit. Intrebare : Imi voi mai putea recupera vreodata acesti bani ? Acum, daca am inchis firma, ce ar trebui sa fac sa imi recuperez banii pentru acest impozit minim anticipat si daca DA, cand anume ?
Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la inchiderea unui SRL. Am trecut prin cele 2 faze, s-a publicat in Monitorul Oficial partea a IV-a, astept sa treaca cele 30 de zile si apoi urmeaza radierea. Intrebare : Avand in vedere ca este un SRL cu asociat unic, care este si administrator al firmei, nu am avut lichidator, firma nu are datorii,contabila a pregatit toate documentele contabile la zi, Ce trebuie sa scriu in Hotararea de repartizare a activelor firmei ? . Poate aveti un model dupa care sa ma inspir... Va multumesc anticipat.