avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit plata anticipata a impozitul minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

plata anticipata a impozitul minim

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de plata anticipata a impozitului minim. Am avut pana saptamana trecuta un SRL. L-am inchis deoarece de la inceputul anului nu am avut niciun fel de comenzi, nicio activitate, niciun venit. In schimb am platit toate impozitele catre stat pentru cei doi salariati, inclusiv acel impozit minim anticipat aferent celor 6 luni desi, repet, nu am avut niciun venit. Intrebare : Imi voi mai putea recupera vreodata acesti bani ? Acum, daca am inchis firma, ce ar trebui sa fac sa imi recuperez banii pentru acest impozit minim anticipat si daca DA, cand anume ?
Cel mai recent răspuns: Irina Denisa , utilizator 12:16, 7 Iulie 2010
din pacate , impozitul minim ramane virat , fara nicio posibilitate de restituire .
Va multumesc pentru raspuns, banuiam, dar aveam nevoi Nu-mi ramane decat sa repet la nesfarsit :"Da-mi Doamne putere sa accept ceea ce nu pot schimba"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune, aderare grup infractional puffytel puffytel Cosmarul meu incepe in iulie 2016 cand am vazut pe un grup de mamici pe facebook o doamna care aducea pe comanda scutece si lapte praf. Am luat legatura cu ea, ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit 2013? ioanaolaru ioanaolaru Buna ziua! Am doua nelamuriri: m-am inregistrat ca PFA anul acesta insa nu am inregistrat venituri, in schimb am dorit sa imi platesc contributiile la pensie ... (vezi toată discuția)
Vanzare bijuterii pe comison bună ziua! am și eu o intrebare. de curând voiam sa am un ... Aly1234 Aly1234 Bună ziua! Am și eu o intrebare. De curând voiam sa am un venit în plus pentru ca sunt in concediu crestere copil. Asa ca am fost contactata de o fata care ... (vezi toată discuția)