avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vanzare bijuterii pe comison Bună ziua! Am și eu o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vanzare bijuterii pe comison Bună ziua! Am și eu o intrebare. De curând voiam sa am un ...

Bună ziua! Am și eu o intrebare. De curând voiam sa am un venit în plus pentru ca sunt in concediu crestere copil. Asa ca am fost contactata de o fata care vinde bijuterii din aur, argint, prin intermediul Facebook. Nu avem niciun contract nimic făcut. Eu trebuia sa postez reclame și sa iau comenzile de la oameni pentru un comision. Retururile care veneau trebuia sa le plătesc eu. Doar ca ei nu puneau ce trebuie în colete, asa ca oamenii dădeau retur. Dar eu dădeam comanda bine către furnizor și clienții primeau altceva. Asa ca am decis sa nu plătesc retururile pentru care nu aveam nicio vina. Pot sa ma atace cumva legal?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:38, 13 Decembrie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs luati comenzi, dar luati și banii? Dacă nu luati banii, cum adică trebuia sa platiti retururile?
Bună, luam comenzi, dar la fiecare comanda puteam sa îmi pun un adaos de maxim 30 de lei.

gi-jane2 a scris:

Dvs luati comenzi, dar luati și banii? Dacă nu luati banii, cum adică trebuia sa platiti retururile?

Am înțeles din prima ca luați comenzi și sa furnizorul trimitea comanda, cine lua/ incasa banii am întrebat.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Imi miroase a inselatorie. Riscurile erau la dumneavoastra si ei erau cu profitul. Intentionat cred ca introduceau altceva. La cine mergea, mergea, la cine nu retur in conditiile aratate. Nu mai zic de impozit pe venit
E evident că banii încasau promotorii.. Clienții aveau o adresă de Retur. De acolo trebuie sa primească banii. Produsele nu ati expediaț Dvs. Când și cum încasați Dvs acei 30 de lei?

Alte discuții în legătură

Inselaciune, aderare grup infractional puffytel puffytel Cosmarul meu incepe in iulie 2016 cand am vazut pe un grup de mamici pe facebook o doamna care aducea pe comanda scutece si lapte praf. Am luat legatura cu ea, ... (vezi toată discuția)
Maximul retururilor acceptate din partea comerciantilor online LongJohn LongJohn Buna ziua, Nu am gasit pe nicaieri o informatie care sa releve numarul maxim de retururi in decursul unui an. Ma intereseaza acest aspect, mai ales ca, ... (vezi toată discuția)
Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)