avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate corint

Activitate corint

Ce am omis a va spune e, ca i am oprit diurna , in contabilitate avnd avans spre decontare, ei nevenind cu ordinul de deplasare si nici decontul se cheltuieli. Se pare ca m au actionat in jud
ecata.
buna ziua, o intrebare, se poate emite decizie de imputare dupa ce angajatul si a dat demisia?
buna ziua. Sunt o firma de transport si imntampin urmatoarea problema, am doi soferi care si-au dat demisia, de la care am de recuperat o suma mare de bani(echivalentul diurnei dauna aduse camionului). Intrebare, ii mai pot emite decizie de imputare dupa ce si au depus demisia?
sal...as vrea a depun o contestatie cu privire la ocuparea postului de sef birou control intern in cadrul unui complex energetic in urma unei examinari. exista ceva legiferat cu privire la
- vechimea pe post sau in domeniul in care a terminat facultatea,EL ARE O FACULTATE DE 3 ANI FARA MASTER AFERENT TERMINATA ACUM UN AN (dar daca are pile...)
- legiferare cu privire la modul de ocupare al functiei de sef birou in cadrul controlului intern cu privire la studiile aferente(ceva de genul legi 288/2004) dar mai concreta
- legiferare cu privire la domeniul de activitate al controlului intern ...EL TERMINAND DUPA CUM SPUNE..INGINERIE ECONOMICA SI DIN CATE STIU TREBUIE STUDII ECONOMICE SUPERIOARE
-
- legiferare cu privire la vechimea pe post ceva de genul legii functionarului public lg nr:(188

VA MULTUMESC SI VA ROG AJUTATI-MA!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(