avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot ocupa o functie de conducere cu facultatea de 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot ocupa o functie de conducere cu facultatea de 3 ani daca nu am master aferent si nici vechime pe post? in cadrul controlului intern

sal...as vrea a depun o contestatie cu privire la ocuparea postului de sef birou control intern in cadrul unui complex energetic in urma unei examinari. exista ceva legiferat cu privire la
- vechimea pe post sau in domeniul in care a terminat facultatea,EL ARE O FACULTATE DE 3 ANI FARA MASTER AFERENT TERMINATA ACUM UN AN (dar daca are pile...)
- legiferare cu privire la modul de ocupare al functiei de sef birou in cadrul controlului intern cu privire la studiile aferente(ceva de genul legi 288/2004) dar mai concreta
- legiferare cu privire la domeniul de activitate al controlului intern ...EL TERMINAND DUPA CUM SPUNE..INGINERIE ECONOMICA SI DIN CATE STIU TREBUIE STUDII ECONOMICE SUPERIOARE
-
- legiferare cu privire la vechimea pe post ceva de genul legii functionarului public lg nr:(188

VA MULTUMESC SI VA ROG AJUTATI-MA!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Alte discuții în legătură

concurs sef birou cristina 33 cristina 33 Daca sunt functionar contractul detasat de la MI in cadrul primariei pot participa la concursul de ocupare a functiei de sef birou SPCLEP,acesta fiind un post ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pt ocuparea unui post de conducere buiavasi buiavasi buna ziua as dori sa imi spuneti daca specializarea administratie publica imi da dreptul de a ocupa postul de sef serviciu economic resurse umane mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ocupa o funcție de conducere scopada2007 scopada2007 Cum se poate ocupa un post de șef birou într-o instituție publică până acum acea persoană fiind într-o funcție publică de execuție ... (vezi toată discuția)