avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate giugiuc

Activitate giugiuc

Răspuns la discuția Mansardare bloc
exista vreo lege care sustine aceasta afirmatie>
Răspuns la discuția Mansardare bloc
Buna dimineata,exista si o lege care spune lucrul acesta?Suntem cativa proprietari care nu dorim mansardarea si vrem sa stim daca exista si o lege care sa ne sustina.Multumesc

ynocentta a scris:

Pentru utilizare parte comuna si schimbarea destinatiei parte comuna condominiu este obligatoriu sa existe acceptul tuturor proprietarilor

Discuție Mansardare bloc
Buna seara,as dori si eu sa stiu daca este posibila mansardarea unui bloc in conditiile in care nu sunt de acord toti proprietarii?
Răspuns la discuția asociatie fara administrator
pai si daca in tot comitetul nu sunt nici macar persoane cu studii medii?
Răspuns la discuția asociatie fara administrator
da...vi se pare normal ca dupa un an de zile sa imi puna penalizari?....luna trecuta mi-au aparut penalizari calculate pentru luna septembrie anul trecut?credeti ca este normal?
Buna ziua....as dori si eu daca se poate sa ma ajutati cu unele raspunsuri....de un an de zile blocul in care locuiesc nu are administrator...este legal asa ceva?....de asemenea asociatia de locatari nu are nici o persoana care sa fi urmat vreun curs de administrator sau contabil...asadar calcularea intretinerii este facuta de persoane fara nici o pregatire...este normal?....va multumesc
Răspuns la discuția reintoarcere munca din ccc
va multumesc frumos pentru raspunsuri.....acum am inteles .....multumesc
Buna ziua...am si eu o nelamurire....momentan sunt in CCC pana pe 5 august 2012...doresc sa stiu care este data la care trebuie sa ma intorc la munca? 5 sau 6 august?...ca sunt pareri diferite....mentionez de asemenea ca data de 5 cade duminica.....va multumesc
Buna ziua,numele meu este Mariana si as avea si eu nevoie de cate va lamuriri....momentan sunt in CIC1 pana pe 5.08.2012 si sunt insarcinata cu al doilea bebe care ar trebui sa se nasca pe 11.08.2012...as dori sa stiu daca bebe 2 se naste inainte ca bebe 1 sa faca doi ani,cum se va calcula indemnizatia pentru bebe 2?de asemenea daca se naste dupa ce bebe 1 implineste doi ani ar trebui sa ma intorc la munca,in prenatal....cum se va calcula in aceasata situatie prenatalul?....sper sa ma lamuriti si pe mine....multumesc
Buna ziua,ma numesc Mariana S. si am si eu o nelamurire referitoare la cuantumul indemnizatiei pentru crestere copil......nu inteleg care este valoarea ei.....70% sau 85%.....eu stiam ca ar fi 70% dar peste tot aud de 85%.....asadar cum este ....a fost sau nu micsorata la 70%?.....multumesc si astept raspuns