avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate iovu catalin

Activitate iovu catalin

Răspuns la discuția Pretentii-Perimare
Intrebare: Cum se poate afla un tabel de creditori?
Răspuns la discuția Pretentii-Perimare
Pot atasa la cerere si hotarirea data de tribunal?
va multumesc ffff mult pentru raspuns
Am un proces cu o societate ,de pretentii deschis in 2009 ,tribunalul a suspendat procesul pina la solutionarea falimentului a societatii respective. Pe data de 27 sep 2012 sunt chemat la judecatorie pt perimare. Intrebare: daca falimentul societatii nu este terminat , hotarirea data de tribunal se perima?
Răspuns la discuția intrebare
este vorba de o locuinta cumparata de la o societate. acesta e un dosar de pretentii inceput in 2005 judecat la jud -trib intors pt rejudecare la jud ajuns la tribunal. Tribunalulmia luat dereptul de retentie si suma de bani stabilita de jud .(societatea e in faliment eu ma judec lichidatorul)
Discuție intrebare
buna dimineata

am o intrebare , pe data de 16 dec 2010am avut termen la trib a ramas sa dea solutia pe data de 22 dec 2010. am scos un certificat cu solutia data pe data de 31 ian 2011 .De la ce data se poate face contestatie , decind ? de la 22 dec sau 31 ian???
ce dovezi? ( acte semnate de mine ,etc . si daca nu am? )
am si eu o intrebare , am lucrat 3 luni la o firma privata fara carte de munca si nu am fost nici platit. cum pot trage firma la raspundere?
Răspuns la discuția Apartamente vandute de societati
iovu catalin a scris:

In anul 1991 o societate cumpara o fundatie de bloc si contruieste blocul din fonduri proprii ( societatea era SA ),in 95 blocul este terminat si dat in folosinta fiind angajat la soc am primit o locuinta cu chirie , in 96 soc scoate la vanzare locuintele pe care am cumparato (am dat avasns 10%si restul in rate stabilite de soc cu plata la caserioa soc ).In 99 societatea este cumparata de o firma srl. In 2002 soc srlne da in judecata pt ca "locuintele au fost vindute fara a fi scoase la licitatei ". am castigat la judecatorie ,tribunal si am pierdut la curte . contractele au fost anulate. In 2005 am depus dosar la CEDO si suntem in 2010 si nu am primit raspuns .In tara amdeshis dosar de pretentii in 2005 si este pe rol si acum. Intrebare:La cadastru ,aceste apartamente nu figureaza a fi ale acestei societati ale cui sunt ?mai am o precizare de facut:aceasta societate este in faliment din 2005 si are stabilit un lichidator . avocatul lichidatorului vine cu o imputernicire semnata si stampilata doar de ea. In caietul de sarcini la vinzarea firmei era trecut bloc b,(spatiu comercial ,birouri,centrala termica). CE POT SA MAI FAC IN CONTINUARE ( EXPERTUL CONTABIL A STABILITCA EU AM DE PRIMIT SUMA DE 8000 RON SI INSTANTA DREPTUL DE RETENTIE )
Răspuns la discuția CEDO
zilele trecute am primit o adresa in care se referea la retrocedari, iar cazul e de alta natura, e legat de litigiul unui apartament pentru detalii va puteti uita la DREPT CIVIL multumesc
Discuție CEDO
cat dureaza sa primesc un raspuns de cedo . am trimis dosarul din 2005 si nu am primit nici un raspuns