avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat fara contract de munca si fara sa fiu platit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat fara contract de munca si fara sa fiu platit

am si eu o intrebare , am lucrat 3 luni la o firma privata fara carte de munca si nu am fost nici platit. cum pot trage firma la raspundere?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 13:04, 2 Februarie 2011
Dac aveti dovezi ca ati lucrat acolo, depuneti o reclamatie la ITM.
ce dovezi? ( acte semnate de mine ,etc . si daca nu am? )
Exact, ceva care sa demonstreze ca dumneavostra ati lucrat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie de joc princessmaya princessmaya odata cu `criza` asta tot mai multi angajatori profita de pe urma ei..Am incercat sa lucrez la un restaurant pe salariu minim program de zece ore pe zi..Am ... (vezi toată discuția)
Nu mi-au facut carte de munca si nu vor sa imi dea banii irina_irina irina_irina M-am angajat in luna august la o societate si mi s-au cerut actele pt a-mi face cartea de munca. Dupa ce am vazut ca nu mi se da nici un act pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu+contract de munca acsuka1981 acsuka1981 Buna ziua. Lucrez intr-o firma de 2 ani de zile fara contract de munca. Tocmai mi-am gasit un alt job une imi voi incepe activitatea din ianuarie. Problema ... (vezi toată discuția)