Buna ziua.
Lucrez intr-o firma de 2 ani de zile fara contract de munca.
Tocmai mi-am gasit un alt job une imi voi incepe activitatea din ianuarie.
Problema este ca simultan cu gasirea noului loc de munca, actualul angajator nu mi-a mai platit salariul de 2 luni de zile, plus ca ar mai fi si salariul pe luna aceasta (pe care ar trebui sa mi-l dea luna viitoare). Tocmai m-a anuntat ca nu imi poate plati salariul+restantele decat partial. Cand voi pelca definitiv nu stiu daca imi voi mai vedea banii. As dori sa il reclam la ITM, am foarte multe dovezi ca am fost angajata acolo, martori, mailuri, o multime de oameni cu care am intrat in contact, etc.
As dori sa stiu ce anume pot sa fac pentru a-l constrange sa imi dea toti banii. De lasat nu ma las pentru ca 2 ani de zile nu am avut contract de munk, asigurare ioc, etc.
Iar in ceea ce priveste reclamatia la ITM, acestia il pot forta sa imi plateasca absolut toti banii restanti?
Va multumesc anticipat.
Este cutremurator ce povestiti. Sa inteleg ca dumneavostra stiati de situatie ca nu aveti contract si totusi ati continuat voit sa lucrati acolo? Dupa 2 ani !!!!!!!!!! in care erati constient ca nu aveti vechime, ca nu sunt platite contributiile.......................
Solutii:
1. Mergeti la ITM cu dovezile si faceti o reclamatie