avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Neplata salariu+contract de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Neplata salariu+contract de munca

Buna ziua.
Lucrez intr-o firma de 2 ani de zile fara contract de munca.
Tocmai mi-am gasit un alt job une imi voi incepe activitatea din ianuarie.
Problema este ca simultan cu gasirea noului loc de munca, actualul angajator nu mi-a mai platit salariul de 2 luni de zile, plus ca ar mai fi si salariul pe luna aceasta (pe care ar trebui sa mi-l dea luna viitoare). Tocmai m-a anuntat ca nu imi poate plati salariul+restantele decat partial. Cand voi pelca definitiv nu stiu daca imi voi mai vedea banii. As dori sa il reclam la ITM, am foarte multe dovezi ca am fost angajata acolo, martori, mailuri, o multime de oameni cu care am intrat in contact, etc.
As dori sa stiu ce anume pot sa fac pentru a-l constrange sa imi dea toti banii. De lasat nu ma las pentru ca 2 ani de zile nu am avut contract de munk, asigurare ioc, etc.
Iar in ceea ce priveste reclamatia la ITM, acestia il pot forta sa imi plateasca absolut toti banii restanti?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 15:41, 20 Decembrie 2010
Este cutremurator ce povestiti. Sa inteleg ca dumneavostra stiati de situatie ca nu aveti contract si totusi ati continuat voit sa lucrati acolo? Dupa 2 ani !!!!!!!!!! in care erati constient ca nu aveti vechime, ca nu sunt platite contributiile.......................
Solutii:
1. Mergeti la ITM cu dovezile si faceti o reclamatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul demisiei angajatorul este obligat sa plateasca concediul de odihna neefectuat? ionelenasorina ionelenasorina Buna ziua, am fost angajata pe postul de gestionar in cadrul unei firme din 05.08.2011, iar in data de 05.05.2012 mi-am dat demisia din motive ... (vezi toată discuția)
Neplata salariilor, desi firma are bani in cont AMihaela1964 AMihaela1964 Buna ziua. Firma la care lucrez, are dificultati financiare, in sensul ca beneficiarii lucrarilor executate de noi nu platesc lucrarile la timp. Salariile se ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza plata ultimei diurne si plata salariului crisunikat9 crisunikat9 am lucrat 2 luni la o socetate de transport fara carte de munca iar patronul refuza sa imi plateasca ultima diurna pe extern (2 saptamani in comunitatea ... (vezi toată discuția)