avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pretentii-Perimare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pretentii-Perimare

Am un proces cu o societate ,de pretentii deschis in 2009 ,tribunalul a suspendat procesul pina la solutionarea falimentului a societatii respective. Pe data de 27 sep 2012 sunt chemat la judecatorie pt perimare. Intrebare: daca falimentul societatii nu este terminat , hotarirea data de tribunal se perima?
Cel mai recent răspuns: iovu catalin , utilizator 11:14, 24 Septembrie 2012
va trebui sa faceti o cerere de repunere pe rol
Pot atasa la cerere si hotarirea data de tribunal?
va multumesc ffff mult pentru raspuns
desigur
Intrebare: Cum se poate afla un tabel de creditori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capat de cerere disjuns ankalupu ankalupu buna seara, am facut contestatie la executare, iar capatul de cerere a fost disjuns, judecatoria nefiind in cauza sa solutioneze cererile mele, al 2 lea capat ... (vezi toată discuția)
Divort cu repetir mmirela_m mmirela_m care e procedura legala pt a incheia acest proces??? ,, daca am terminat un proces de divort in 2006 cu o hotarare irevocabila prin care mi-am redobandit ... (vezi toată discuția)
Perimat- repunere pe rol sau ..? alinacot alinacot buna, am si eu o intrebare. am deschis un proces de divort in anul 2010 la care fostul sot a facut apel pe baza culpei comune.pe apel nu s-a mai prezentat iar ... (vezi toată discuția)