avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... capat de cerere disjuns
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

capat de cerere disjuns

buna seara, am facut contestatie la executare, iar capatul de cerere a fost disjuns, judecatoria nefiind in cauza sa solutioneze cererile mele, al 2 lea capat de cerere a fost solutionat de tribunal,
întrebarea este, primul proces deschis, s a suspendat pana la solutionarea celui de al 2 lea capat de cerere, acum trebuie sa l redeschid eu sau se redeschide automat?
multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:07, 14 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
in cat timp ar trebui sa fac cerere de repunere pe rol?
multumesc
Ptr. a evita perimarea trebuie sa formulati cerere de repunere pe rol in termen de 6 luni de la data de cand hotararea pronuntata in cauza care a provocat suspendarea a devenit definitiva[Art.413(2) NCPC raportat la art.416(1)NCPC]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura de reluare a judecarii procesului, in urma suspendarii facultative? ctm ctm Intr-un proces civil, avand ca obiect contestatia la executare silita instanta a decis suspendarea facultativa a acestuia, in baza Art. 413, alin. (1), pct. 2 ... (vezi toată discuția)
Suspendă judecarea cererii. cu recurs pe toată durata suspendării catalin_c8747 catalin_c8747 Am primit aceasta decizie intr-un dosar pentru ca nu am furnizat Instantei toate actele cerute de aceasta. Pentru redeschiderea cauzei cum trebuie sa procedez, ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de repunere pe rol ? oanaportar oanaportar Ca urmare a judecarii unui Dosar penal, au fost suspendate cateva Dosare civile pe care partea vatamata a considerat ca au legatura cu cauza penala. 1. ... (vezi toată discuția)