avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO

cat dureaza sa primesc un raspuns de cedo . am trimis dosarul din 2005 si nu am primit nici un raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:39, 23 Noiembrie 2010
Sper ca ati primit din partea lor o scrisoare in care confirma ca a ajuns dosarul la ei.
In ceea ce priveste timpul de solutionare, Curtea Europeana atrage atentia intotdeauna asupra numarului mare de dosare aflate pe rol, insa 5 ani sunt cam multi, in care sa nu primiti un raspuns.

Incercati sa va cautati dosarul in baza lor de date:

[ link extern ]
zilele trecute am primit o adresa in care se referea la retrocedari, iar cazul e de alta natura, e legat de litigiul unui apartament pentru detalii va puteti uita la DREPT CIVIL multumesc
Poate ca are legatura cu apartamentul adresa primita de dvs.
Incercati sa mergeti sa consultati un avocat cu plangerea si cu adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondenta cedo Dana Maria Corneanu Dana Maria Corneanu Am adresat o plangere la CEDO in octombrie 2010. Am primit azi o notificare prin care imi comunica nr . cererii( care trebuie mentionat in corespondenta ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)
Retrocedare in natura a imobilelor nationalizate iszlaio iszlaio Am urmatoarea problema cu care as dori sa ma adresez dvs. Bunicii mei au avut o cladire si terenul aferent nationalizat. La ora actuala functioneaza acolo ... (vezi toată discuția)