Dana Maria Corneanu a scris:
Am adresat o plangere la CEDO in octombrie 2010. Am primit azi o notificare prin care imi comunica nr . cererii( care trebuie mentionat in corespondenta viitoare cu Curtea) si mi se solicita o copie dupa un inscris, precum si informatii asupra demersurilor pe care le-am intreprins de la data plangerii. In scrisoarea primita azi, se specifica, ca o sa gasesc anexat un set de 10 etichete continand un cod de bare.
In plic nu exista aceste etichete. Ce ma sfatuiti sa fac?
Credeti ca daca am primit aceasta scrisoare sunt semne ca cererea mea poate fi declarata admisibila? Va rog sa-mi raspundeti .Va multumesc mult.Dana Corneanu
Faceti scrisoare catre Curte in care spuneti ca nu ati primit etichetele cu coduri de bare. Cu siguranta o sa primiti un raspuns scris. mentionati intotdeauna numarul cererii in orice scrisoare.....
Cat priveste "admisibilitatea", de fapt solutionarea exista doua variante:
Curtea de pronunta pe admisibilitate si ulterior solutioneaza cauza
Curtea de pronunta in acelasi timp pe admisibilitate si solutioneaza si cauza.
Nu se poate stii pe care varianta va merge Curtea....
Ideea pe care trebuie sa o retineti este ca
veti fi anuntata pe posta, in timp uitl despre orice stadiu al proceduri...trebuie doar sa aveti MULTA RABDARE (pentru ani de zile!).
Cel mai important: sa nu ratati nici unul din termenele mentionate in scrisorile Curtii pentru ca atunci ati pierdut TOTUL
Daca, din anumite motive, (le precizati clar, in scris!) nu puteti respecta termenul anuntati Curtea inainte de expirarea termenului!