avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Lotul cu etichete de bare CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Lotul cu etichete de bare CEDO

Citind prin regulamentul de completare formular CEDO, am gasit următoarea informatie:

Un nou formular de cerere este disponibil începând cu 1 ianuarie 2014. Niciun alt formular nu trebuie să fie utilizat (articolul 47).

Formularul de cerere trebuie descărcat, completat, imprimat şi trimis Curţii prin poştă împreună cu documentele necesare.

Nu solicitați Curții să vă trimită formularul; imprimați-l, economisind astfel timp, și asigurați-vă că respectați termenul de introducere a cererii.


Insa am o nedumerire la urmatoarea informatie de la CEDO:

Etichete cu coduri de bare
Dacă ați primit deja din partea Curții Europene a Drepturilor
Omului un lot de etichete cu coduri de bare, lipiți una din
acestea în rubrica de mai jos
.

Nedumerirea mea consta in faptul ca, daca formularul de cerere trebuie descărcat, completat, imprimat şi trimis Curţii prin poştă împreună cu documentele necesare, si, Nu solicitați Curții să vă trimită formularul, atunci de ce mai suntem informati ca: Dacă ați primit deja din partea Curții Europene a Drepturilor Omului un lot de etichete cu coduri de bare, lipiți una din acestea în rubrica de mai jos.

Nu inteleg, intra in contradictie cele doua informatii, caci pentru a lipi lotul de etichete cu coduri de bare, trebuie mai intai sa solicit Curtii sa imi trimita un lot de etichetele cu coduri de bare.

Cum procedam de fapt? #-o
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 08:44, 16 Aprilie 2015
Stimat forumist,

În primul rând, trimiteți aplicația pe modelul descărcat, de prima dată. Nu este necesar să solicitați nimic.

Spațiul destinat etichetei îl lăsați liber. Informațiile Curții nu sunt neapărat contradictorii, dar pur și simplu cea privind eticheta nu se aplică în cazul dvs, ci în situații excepționale, cum ar fi ce când, din diferite motive mai presus de voința sa, aplicantul nu a avut posibilitatea să descarce aplicația. Ca exmplu, există și oameni în penitenciare, fără facilități deosebite, care înștiințează Curtea prin ce mijloace au la îndemână.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere cedo ContSters302312 ContSters302312 BUNA ZIUA, Plangerea prealabila la CEDO este diferita de cea care este trimisa de aceasta ulterior spre completare? (vezi toată discuția)
Procedura comunicare cedo clientX clientX As avea nevoie de o informatie privitoare la aspectul inregistrarii unei cereri de catre CEDO. Anume ce confirma inregistrarea de catre curte a unei cereri, ... (vezi toată discuția)
Corespondenta cedo Dana Maria Corneanu Dana Maria Corneanu Am adresat o plangere la CEDO in octombrie 2010. Am primit azi o notificare prin care imi comunica nr . cererii( care trebuie mentionat in corespondenta ... (vezi toată discuția)