avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... corespondenta cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

corespondenta cedo

Am adresat o plangere la CEDO in octombrie 2010. Am primit azi o notificare prin care imi comunica nr . cererii( care trebuie mentionat in corespondenta viitoare cu Curtea) si mi se solicita o copie dupa un inscris, precum si informatii asupra demersurilor pe care le-am intreprins de la data plangerii. In scrisoarea primita azi, se specifica, ca o sa gasesc anexat un set de 10 etichete continand un cod de bare.
In plic nu exista aceste etichete. Ce ma sfatuiti sa fac?
Credeti ca daca am primit aceasta scrisoare sunt semne ca cererea mea poate fi declarata admisibila? Va rog sa-mi raspundeti .Va multumesc mult.Dana Corneanu
Cel mai recent răspuns: Dana Maria Corneanu , utilizator 11:22, 2 Februarie 2011
In legatura cu corespondenta cu CEDO, as dori sa va pun doua intrebari:
1) dupa ce s-a inregistrat plangerea si s-au primit confirmarea si etichetele, la fiecare noua comunicare CEDO raspunde, confirmand primirea?
2) exista o adresa de email unde se poate scrie sau un numar de telefon la care se poate suna, ca sa se afle daca s-a primit o anumita corespondenta?

Va multumesc.
luptator.cu.pana a scris:

In legatura cu corespondenta cu CEDO, as dori sa va pun doua intrebari:
1) dupa ce s-a inregistrat plangerea si s-au primit confirmarea si etichetele, la fiecare noua comunicare CEDO raspunde, confirmand primirea?
2) exista o adresa de email unde se poate scrie sau un numar de telefon la care se poate suna, ca sa se afle daca s-a primit o anumita corespondenta?

Va multumesc.

1. Curtea confirma prin scrisoare cu antet orice noua corespondenta primita de la dvs pe tema dosarului dvs...cu conditia sa aveti codurile de bare lipite in coltul din dreapta sus al primei foi! pentru fiecare scrisoare adresata curtii.
2. NU! Nu exista asa ceva (nici telefon, nici mail)! Singura modalitate de comunicare cu Curtea este pe posta! Stiu ca este foarte frustrant si se consuma foarte mult timp ...dar asta este regulamentul Curtii....
Oare nu noi suntem cei care cerem sa se respecte legile si regulamentele?! Atunci de ce sa cerem Curtii sa nu le respecte pe ale ei cand este vorba despre interesul nostru?!
De un singur lucru avem mare nevoie cu totii: sa ne ajutam cu informatii si de RABDARE!
Toate cele bune!
Da, Curtea confirma orice scrisoare adresata si da un termen pentru depunerea documentelor solicitate.
Exista un numar de telefon ( pe site-ul Curtii, la contact), dar numai pentru informatii generale. Nu se poate lua legatura prin telefon cu persoana cu care se poarta corespondenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura comunicare cedo clientX clientX As avea nevoie de o informatie privitoare la aspectul inregistrarii unei cereri de catre CEDO. Anume ce confirma inregistrarea de catre curte a unei cereri, ... (vezi toată discuția)
Lotul cu etichete de bare cedo danaa1 danaa1 Citind prin regulamentul de completare formular CEDO, am gasit următoarea informatie: [i]Un nou formular de cerere este disponibil începând cu 1 ... (vezi toată discuția)
Cerere admisibila in principiu? geo-vem geo-vem Dacă am primit codul de bare si scrisoarea de confirmare de la curte, asta inseamna ca este admisibilă in principiu ?sau incă nu se poate vorbi de asa ... (vezi toată discuția)